Ο "πόλεμος" κλιμακώνεται - “Ενισχύουμε τα μπλόκα, δεν μαζεύουμε τίποτα” λέει η ΠΟΕ ΟΤΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της να στήσουν μπλόκα στα αμαξοστάσια των δήμων, να παρεμποδίσουν τα ιδιωτικά συνεργεία με συγκεντρώσεις και να καταλάβουν δημοτικά κτίρια.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους ιδιώτες «να σταματήσουν μόνοι τους, πριν τους....
σταματήσουν τα "κύματα" των αγανακτισμένων πολιτών».

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ τονίζει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί όλα τα σωματεία μέλη της μετά αυτές τις εξελίξεις να πάρουν πρόσθετα απεργιακά μέτρα, να συγκροτήσουν απεργιακές φρουρές παντού για να οδηγήσουν σε πλήρη παράλυση τον απεργοσπαστικό μηχανισμό των ιδιωτών και ταυτόχρονα θα θέσουν εκτός λειτουργίας όλες της υπηρεσίες των ΟΤΑ. Από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, που ξεκινάνε οι 48ωρες απεργίες δεν δουλεύει τίποτα.

Ενισχύουμε τα απεργιακά μπλόκα στα αμαξοστάσια των Δήμων και μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι τα επείγοντα δρομολόγια εξυπηρετούνται από τους ιδιώτες, ακυρώνουμε κάθε δρομολόγιο εξυπηρέτησης που πραγματοποιούσαμε μέχρι σήμερα δηλ. Νοσοκομεία, Λαϊκές Αγορές και Σχολεία. Δεν μαζεύουμε τίποτα. Παρεμποδίζουμε με μαζικές συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες τον απεργοσπαστικό μηχανισμό των ιδιωτών που στήνει η κυβέρνηση.Κλείνουμε όλες τις υπηρεσίες που μέχρι σήμερα λειτουργούσαν και καταλαμβάνουμε όλα τα δημοτικά κτίρια.

Ταυτόχρονα τη Δευτέρα στις 9.00 το πρωί συγκεντρωνόμαστε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, χωρίς να αποδυναμώνουμε τα μπλόκα στα αμαξοστάσια, την ώρα που θα συζητείται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απεργίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια