κλείνει επ' αόριστον τη χωματερή! ''βουνό'' τα σκουπίδια που πνίγουν την Αθήνα


Συνεχίζουν επ' αόριστον τις καταλήψεις ΧΥΤΑ οι εργαζόμενοι στην ΠΟΕ - ΟΤΑ, που μετά απο συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, διαβεβαιώνουν πως αν οι καιρικές συνθήκες επιδεινωθούν θα παρέμβουν άμεσα, όπως λένε.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους δεσμεύτηκαν ότι θα κινηθούν άμεσα αν υπάρξουν ραγδαίες....
βροχές για να αποτρέψουν πλημμύρες και βουλωμένα φρεάτια. Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός υγρασίας και σκουπιδιών που εδώ και μία εβδομάδα πνίγουν το Λεκανοπέδιο, είναι εστία μόλυνσης και ασθενειών.
Ερώτημα επίσης παραμένει πως - υπό βροχή - θα καταφέρουν οι δημοτικοί υπάλληλοι να μαζέψουν γρήγορα τα σκουπίδια πριν προκαλέσουν πλημμύρες και άλλα προβλήματα.

"Ειδυλλιακή" εικόνα από τη Σίνα - τα σκουπίδια εμποδίζουν την είσοδο στα καταστήματα...

   "Ειδυλλιακή" εικόνα από τη Σίνα - τα σκουπίδια εμποδίζουν την είσοδο στα            καταστήματα...

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν επίσης ότι το Σαββατοκύριακο που διανύουμε θα καθαρίσουν όλα τασχολεία και τους παιδικούς σταθμούς αλλά και διάφορα σημεία ευαίσθητα για τη δημόσια υγεία.

Παράλληλα, η Η ΠΟΕ-ΟΤΑ σημειώνει ότι θα αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά των κοινωνικών δομών και επαναλαμβάνει ότι συνεχίζει την αποκομιδή των απορριμμάτων από νοσοκομείαιδρύματα καιλαϊκές αγορές.
Πεζοδρόμιο στην Ιπποκράτους έχει γίνει... τούνελ!
Πεζοδρόμιο στην Ιπποκράτους έχει γίνει... τούνελ!
Με την ίδια ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ να επανεκτιμήσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται από τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησηςκαι να μεταφέρουν την Γενική Απεργία (της 19ης Οκτωβρίου) την επόμενη εβδομάδα, αλλά και να γενικεύσουν τον αγώνα με κινητοποιήσεις διάρκειας μέσα από απεργίες, καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και κάλεσμα η στάση και η συγκέντρωση της Τρίτης, 11 Οκτωβρίου 2011 να πάρει Πανδημοσιοϋπαλληλικό χαρακτήρα.
Εστία μόλυνσης στην Ασκληπιού
Εστία μόλυνσης στην Ασκληπιού
Στις 11/10, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει αποφασίσει στάση εργασίας από τις 11:30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή

http://www.newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια