Τον έχουν ακόμα πρόεδρο του ΕΦΕΤ ενώ Διώκεται σε βαθμό κακουργήματος!

Συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από τις διώξεις της δικαιοσύνης κατά 29 στελεχών ως επί το πλείστον του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων κι όμως ακόμη και σήμερα ένας εξ’ αυτών ο Γιάννης Μίχας, πρώην νομάρχης Πειραιά και εκ των στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί και παραμένει στην ηγεσία του ΕΦΕΤ, ενώ διώκεται....
για κακουργηματικές ...πράξεις.
Γι αυτό το λόγο και ο βουλευτής της.....

Ν.Δ., Θεόδωρος Καράογλου υπέβαλλε επερώτηση προς του υπουργούς Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο και Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο για ποιο λόγο συνεχίζει ο Γ. Μίχας να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Κυβέρνησης, κατέχοντας τη θέση του Προέδρου του ΕΦΕΤ, ενώ ταυτόχρονα είναι κατηγορούμενος και εμπλεκόμενος στην υπόθεση του τεράστιου σκανδάλου της προμήθειας των υποβρυχίων.

Κατηγορητήριο

Μάλιστα μεταξύ άλλων στην ερώτηση του ο Καράογλου αναφέρει πως «με βάση το κατηγορητήριο εμπλέκεται και ο πρώην Νομάρχης Πειραιά και νυν Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας ο οποίος ελέγχεται για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Ο κ. Μίχας εμπλέκεται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ως συνδικαλιστής των ναυπηγείων, ενώ την ίδια ώρα κατέχει δημόσια θέση. Πώς είναι δυνατόν ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που κατέχει δημόσια θέση να εμπλέκεται σε μια υπόθεση, που ζημίωσε εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο και να καταλαμβάνει δημόσιο αξίωμα; Οφείλει η Κυβέρνηση να ενεργήσει άμεσα, διότι προκαλείται το αίσθημα των πολιτών, κυρίως τη δεδομένη κρίσιμη στιγμή».




http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια