Όσοι ψηφίσουν σήμερα είναι εχθροί του λαού χωρίς (πολιτικό) αύριο....

Εκβιάζουν βουλευτές, εκβιάζουν εργαζόμενους, εκβιάζουν την κοινωνία λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει αύριο. Ξεχνούν όμως να μας πούν ότι δεν υπάρχει σήμερα. 
Τελικά η Βάσω την έκανε την κωλοτούμπα λέγοντας.
"Ψήφισα καταρχήν το νομοσχέδιο και είχα....
αποφασίσει να μην ψηφίσω το άρθρο 37 ως μια συμβολική κίνηση πως η Βουλή έχει το δική της ρόλο και να στείλουμε μήνυμα πως πέρα από τις κόκκινες γραμμές της Τρόικας υπάρχουν και οι δικές μας",
Και συνέχισε: "Είχα συνάντηση με Πρωθυπουργό που με διαβεβαίωσε πως αν έστω ένα άρθρο δεν ψηφιστεί δεν θα πάρουμε δόση…Δεν μπορώ να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Μου ζήτησε, και αυτό ισχύει για όλους βουλευτές να του δώσουμε δυνατότητα να διαπραγματευτεί καλύτερα. Αν είχαν ακουστεί οι προειδοποιήσεις μου δε θα φτάναμε εδώ. Θα ψηφίσω και θα έχω συνειδησιακό πρόβλημα. Για πρώτη φορά πρέπει οπωσδήποτε να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες".


Σε λίγο θα δούμε και την Λούκα τι θα πει. Αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον GAP. Το πιο πιθανό ειναι να δούμε μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα.


Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες από την εξεγερμένη Ελλάδα, καθώς όλοι – πλην της κυβέρνησης – διερωτώνται ποιο είναι το όριο εξουθένωσης ενός λαού ώστε να αποφασίσει η Ευρώπη να τον… σώσει. Κάτι το οποίο δεν απασχολεί τον κ. Βενιζέλο, που μιλά για το «αύριο», ενώ δεν υπάρχει «σήμερα»….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια