Αλληθωρίζει ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΛΩΡΙΔΗ ο Κουκουλόπουλος....


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣτο ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ μίλησε το πρωϊ ο Πάρης Κουκουλόπουλος, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την κίνηση Φλωρίδη, αλλά και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Σχετικά με την ίδρυση πολιτικού ομίλου από τον κ. Φλωρίδη, ο κ. Κουκουλόπουλος είπε: « Ήταν κίνηση αναμενόμενη από καιρό. Ο κος Φλωρίδης ήταν....
καθαρό ότι δεν αποχωρούσε από το πολιτικό σκηνικό νομίζω ότι οι απόψεις του καθενός αυτή την κρίσιμη περίοδο έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σχέση. Με ενδιαφέρον τις βλέπω όλες τις κινήσεις που γίνονται σε όλο το πολιτικό σκηνικό, πόσο μάλλον όταν σχετίζονται με πρόσωπα που είχαν μια ορισμένη σχέση με το ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα και ιδιαίτερα με τον Γιώργο Φλωρίδη με τον οποίο μας συνδέουν και πάρα πολλά. Πιστεύω ότι ζούμε μια περίοδο που έχει τις τρομακτικές πλευρές, αλλά θα γεννηθεί το καινούριο, κανείς όμως δεν ξέρω από πού.»
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου « Πόσο κοντά είναι οι εκλογές πια;» ο Υφυπουργός είπε: « Νομίζω ότι δεν είναι τόσο μακριά όσο ήταν νωρίτερα, πάντως πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν εκλογές η χώρα, χρειαζόταν ένα πιο ήρεμο τοπίο και πιο στέρεες και σταθερές συμφωνίες.» 
http://www.apospasma.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια