ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ.


Είναι απίστευτα και εξοργιστικά τα όσα δήλωσε πριν από λίγο ο κ. Παπούλιας. Το αποκορύφωμα όμως των δηλώσεων του ήταν το θράσος του να μιλήσει εναντίον των πρόωρων εκλογών!!
“με τις εκλογές που, με βάση....
το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια!!!”
Ε τότε γιατί κύριε Παπούλια δεν λέγατε τα ίδια όταν ο νυν πρωθυπουργός γκρέμιζε τον Κώστα Καραμανλή με εκβιασμό για να υλοποιήσει γρηγορότερα το σχέδιο του;
Με την σημερινή σας δήλωση αποδεικνύετε ότι είστε συνένοχος του πρωθυπουργού. Εις γνώση σας ανατρέψατε τον Καραμανλή, για να παραδώσετε την χώρα στην σοσιαληστρική συμμορία! Διαβάστε:
«Όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνικήεπέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια;
Υπάρχει το δικαίωμα και η κατάχρησή του, υπάρχει η δίκαιη οργή και ο εκφυλισμός της, υπάρχει καθαρό όριο ανάμεσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια κοινωνική οργάνωση χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατικό υπόβαθρο.
Κάνω τις επισημάνσεις αυτές πιστεύοντας ότι η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια