Τρεις προσαγωγές για τους βιαστές με τα καλάσνικοφ

Έχουμε στοιχεία εναντίον τους” λένε οι αστυνομικοί
Κλειδί η τελευταία εισβολή και η κακοποίηση της γυναίκας στην Ηλιούπολη
Αλβανικής καταγωγής οι δράστες λένε οι αστυνομικοί.
Ξημερώματα σήμερα δυο άτομα ένας από τα Μεσόγεια και ένας από την Αθήνα έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών. Στη συνέχεια....
στις προσαγωγές προστέθηκε ακόμη ένα άτομο.

Αξιωματικοί της αστυνομίας διαρρέουν ότι οι συλλήψεις δεν είναι τυχαίες. Λένε πως υπάρχουν εναντίον τους στοιχεία που τους συνδέουν με τις εισβολές σε σπίτια, με τη δράση δηλαδή των αδίστακτων κακοποιών που ειβάλουν σε σπίτια και στη συνέχεια ξεσπούν τις αρωστημένες τους ορέξεις πάνω στις άτυχες ενοίκους.

Οι διαρροές, γιατί περί διαρροών πρόκειται, συνεχίζουν λέγοντας πως κλειδί για να “βάλουν χέρι” στα δύο αυτά άτομα οι αστυνομικοί στάθηκε το τελευταίο χτύπημα της συμμορίας στην Ηλιούπολη όπου κακοποίησαν βάναυσα μια ακόμη γυναίκα.

Οι ίδιες διαρροές λένε ότι σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός από τους τρεις βρέθηκε και ένα πολεμικό όπλο καλάσνικοφ το οποίο έχει ήδη σταλεί στα εργαστήρια για να “μιλήσει” αλλά επίσης δεν λέγεται τυχαία η λέξη “καλάσνικοφ” από τους αστυνομικούς καθώς θέλουν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μέλη της γνωστής αδίστακτης συμμορίας.

Όπως και να 'χει οι αστυνομικοί εδώ και ημέρες έχουν αυξήσει τα μπλόκα στα ανατολικά και νότια προάστια της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο Κορωπί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, το οποίο φέρονται ότι είχαν εγκαταλείψει εκεί οι προσαχθέντες. Το αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί από το σπίτι αλλοδαπής διπλωματικής υπαλλήλου στη Γλυφάδα, η οποία είχε πέσει θύμα ληστείας και κακοποίησης από τους ληστές.

Μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών με μία σφαίρα στη θαλάμη και άλλες επτά στο γεμιστήρα, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ας περιμένουμε την επιβεβαίωση των διαρροών.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια