Χρεοκοπία σημαίνει αφοπλισμός.Ποιος είναι ο εφιάλτης για τις ΕΔ

Η οικονομική τραγωδία της χώρας μπορεί να εξελιχθεί σ΄ ένα πραγματικό εφιάλτη για την Εθνική Άμυνα της χώρας.Πολύ χειρότερο απ΄αυτόν που ήδη ζουν τα στελέχη των ΕΔ σε καθημερινή βάση,όταν προσπαθούν με “πατέντες” να διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία των οπλικών συστημάτων.Εκτός από τις “πατέντες”
που είναι αναγκασμένοι να κάνουν για να επιβιώσουν πλέον οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Η αγωνία των Αρχηγών και των επιτελών για τις οικονομικές εξελίξεις είναι πλέον μεγαλύτερη ακόμη και σε σχέση με τα επιχειρησιακά θέματα ή τα ελληνοτουρκικά.

Το χειρότερο σενάριο; Αυτό που πολλοί Έλληνες πολίτες μέσα στην απόγνωση και την αγανάκτησή τους θεωρούν ως μία πιθανή επώδυνη μεν αλλά αναγκαία διέξοδο από τη κρίση:χρεοκωπία,έξοδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Μπορεί “συναισθηματικά” το σενάριο να ακούγεται “ευχάριστα”,πρακτικά όμως σ΄ ότι αφορά στην Εθνική Άμυνα σημαίνει πολύ απλά αφοπλισμό.

Η Ελλάδα σ΄ όλους τους τομείς και στην άμυνα ακόμη περισσότερο εξαρτάται δυστυχώς απολύτως από τις εισαγωγές. Δεν παράγουμε απολύτως τίποτα,πόσο μάλλον ανταλλακτικά για τα πανάκριβα οπλικά συστήματα. Η χρεοκοπία και ακόμη περισσότερο το ακραίο σενάριο επιστροφής μας σε εθνικό νόμισμα ουσιαστικά για πολλά χρόνια θα μας στερήσει τη δυνατότητα εισαγωγών. Η ισοτιμία δραχμής ευρώ θα διπλασιαστεί και θα υπάρχει πρόβλημα ακόμη και την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων καυσίμων για τη λειτουργία των ΕΔ.

Συνεπώς χρεοκοπία και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ,σημαίνει αυτομάτως αφοπλισμός.

http://www.onalert.gr
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...