Μ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΓια άτυπη συμπαιγνία μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά κατηγόρησε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Ανδρουλάκης, στους οποίους απέδωσε και την ευθύνη για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας....

στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega, κατήγγειλε την τακτική, αλλά και τη συμπεριφορά των δύο αρχηγών, Παπανδρέου και Σαμαρά, σημειώνοντας ότι δεν περιμένει θαύματα, αλλά οι δυό τους, που υπήρξαν φίλοι και συμφοιτητές, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να συνεννοηθούν για το καλό της χώρας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «αν εξαιρέσουμε όλες τις άλλες κυβερνήσεις, είμαστε η χειρότερη κυβέρνηση», ενώ αποκάλυψε ότι πολλοί πρώην και νυν υπουργοί προσπαθούν να φύγουν από την πίσω πόρτα».

Χαρακτήρισε επίσης φούσκα τη σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη, εκτιμώντας ότι γι’ αυτό τώρα περνάμε αυτή την δοκιμασία.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα φιλοξενούμενος, ενώ δικαιολόγησε την ψήφο του προς τα νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση, λέγοντας «ψηφίζω, γιατί δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη να γκρεμίσω μια κυβέρνηση».

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.