Ερωτησεις σε Μπεννυ.. ΜΥΣΤΗ και ΓΝΩΣΤΗ των Οικονομικωνε..


Από τον Πόρτα – Πόρτα
1. Πως πληρωνουμε τα ομολογα που ληγουν με ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ των Δανειστων ?
2. ΜΕ κατω-αξιολογηση Ιταλια και Ισπανια και αυριο μεθαυριο Βελγιο.. οι εγγυησεις τους θα ειναι κ αυτες υποβαθνισμενες σε σχεση με καλοκαιρι… Οι επομενες εγγυησεις τους ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ισοποσα να πληρωσουμε ομολογα που ληγουν ?
3. το PSI ειναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ. Η Εγγυηση σε Ταρανδους ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Η περσυνη Δανειακη.... ειναι ομολογια Χρεοκοπιας. ΟΙ αποφασεις του κωλου 21Ιουλιου ειναι ομολογια Χρεοκοπιας. Στις Αγορες ΔΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ = ομολογια χρεοκοπιας. ΕΡΩΤΗΣΗ.. ρε Μπεννυ δεν πας για χειμερινο ψαρεμα?
4. Οταν καποιος Λαυρεντης στελνει 51εκ ευρω στην Προτον την οποια ΕΣΥ εχεις κανει ενεσεις… αυτα τα 51εκ τι ειναι ρε Μπεννυ ? Πως τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ η ΤτΕ και το ΥΠΟΙΚ ??
Αν σε δω και σου χωσω ενα χαστουκι και μετα στειλω τον Θοδωρα να σε χαϊδεψει θα ειμαστε οκ ?
Λεφτα Υπαρχουν !
5. Ρωτησες το ΠΑΠΑΚι διατι αλλαξε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΤτΕ τον Απριλιο και εδωσε διακιωμα ψηφου σε ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ μετοχους γαι ΠΡΩΤΗ φορα απο την ιδρυση της ? ΡΩΤΑ να μαθεις διοτι θα σε βγαλουν στο κλαρι οι φλωροι.. κεσυ εισαι μαγκιτης… ! Ρωτα και για τον Χρυσο της Ελλαδας… ξερεις μπορει τωρα που μιλαμε να πεταει και ο υπολοιπος και να σε ξαναβγαλουν στο κλαρι.. !
6. Θα μας δωσεις τις 2 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ που υπογραψατε με το ΓΑΠ σε Τροικα?
7. Θα παρεις απο τον Καστανιδη την Επιστολη του δευτερου στη Μιζενς τον Απριλιο 2011 σχετικα με τις ζημίες του Ελληνικου Δημοσιου ?? Λεφτα Υπαρχουν !
8. Με τον Παμπουκη μιλας ??
τελος…
9. Μπεννυ εισαι υπερ της εκχωρησης του Εθνικου Προϋπολογισμου στις Βρυξελες? Εισαι Υπερ της Κεντρικης Οικονομικης Διακυβερνησης ?
ΠΠ
olympiada

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια