Μια απίστευτη καταδίωξη


Οι δράστες είχαν σχεδιάσει καλά τη ληστεία, αλλά δεν περίμεναν ότι οι περαστικοί θα κινητοποιούσαν την αστυνομία
Το πρωί έστησαν καρτέρι στον υπάλληλο ενός πρατηρίου τσιγάρων. Περίμεναν να γεμίσει το βαν με τσιγάρα στο Κορωπί και στη διαδρομή του έκλεισαν το δρόμο, τον ακινητοποίησαν και άρπαξαν το αμάξι... μαζί με τον ίδιο!

Οι περαστικοί όμως....
που είδαν το περιστατικό ενημέρωσαν την αστυνομία. Αμέσως ένα περιπολικό βρέθηκε στο κατόπι των ληστών που αποδείχθηκαν όμως... “σκληρά καρύδια”
Πάτησαν γκάζι και άρχισαν να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αθηνών-Σουνίου κατάφεραν επί ώρα να δυσκολέψουν τη ζωή των αστυνομικών όμως όταν έφτασαν κοντά σε μια αγροτική περιοχή στο Αυλάκι, είδαν ότι δεν μπορούν να “ξεφορτωθούν” το περιπολικό.
Πήραν απόφαση ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν μαζί με το “εμπόρευμα” και έτσι αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν.
Για να μην συλληφθούν έβαλαν μπροστά ένα πρωτότυπο σχέδιο. Σε μια ανηφόρα και ενώ το περιπολικό τους ακολουθούσε... κατά πόδας, πετάχτηκαν έξω ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει και άρχισαν να τρέχουν...
Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί είδαν το βαν να έρχεται κατά πάνω τους με την όπισθεν... Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω πάνω στο περιπολικό και μέχρι να προλάβουν οι αστυνομικοί να βγουν οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.
Ευτυχώς όπως αποδείχθηκε οι δράστες δεν είχαν πειράξει τον άτυχο υπάλληλο τον οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο βανάκι κατατρομαγμένο, αλλά καλά στην υγεία του.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια