Για αποτυχημένο μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας, είπε ο Τσίπρας σε Παπακωνσταντίνου...


"Έχω να σας συναντήσω από τότε που σας ρωτούσα γιατί προχωράτε στο Μνημόνιο και από τότε που επιμένατε ότι πρέπει να μειωθεί το έλλειμμα σε 3 χρόνια. Που λέγατε ότι η χωρα το 2011 θα βγει στις αγορές και που δηλώνατε ότι να χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα θα σημαίνει ότι εχετε αποτύχει. Για αποτυχημένο μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας. Μόνο αλλάξατε Υπουργείο αλλά σε χιλιάδες πολίτες κόστισε πολύ πιο ακριβά έχασαν δουλειές εισοδήματα", είπε ο κ.Τσίπρας.
"Χαίρομαι που σας έλειψα", απάντησε ο κ.Παπακωνσταντίνου. Και πρόσθεσε: "Σας απατά βέβαια λίγο η μνήμη σας είναι προφανές από την εισαγωγή σας ότι ποσώς σας ενδιαφέρει το ζήτημα χρυσού στη Χαλκιδική γιατί δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου οι επενδύσεις στη χώρα ή οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλα το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ένα ευχάριστο πεντάλεπτο για να παίξετε στα μεσημεριανά δελτία."

Και συνέχισε πιο επιθετικά: "Η αποστροφή η χθεσινή του Υπουργού Οικονομικών (εννοεί το τζάμπα μάγκας) σας ενόχλησε πολύ και έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Επεισόδια έξω από τη Βουλή και επεισόδια και μέσα στη Βουλή, αυτός είναι ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ."

Φυσικά δεν άργησε να έρθει η απάντηση του κ.Τσίπρα. "Μπορεί εγώ να είμαι τσάμπα μάγκας όμως οι δικές σας οι μαγκές δεν είναι τζάμπα, κοστίζουν στην ελληνική κοινωνία και κάθε φορά που κάνετε τα στραβά μάτια στη διαπλοκή κοστίζουν δις αυτές οι μαγκές σας στο ελληνικό δημόσιο. Και χθες χειροκροτάγατε όλοι σας με την επιστολή που κατέθεσε ο κανονικός μάγκας Υπουργός Οικονομικών που είχε δεσμευτεί. Τι χειροκροτάγατε; Το ξεγύμνωμα της υποτέλειας της κυβέρνησής σας; Να χαίρεστε τη χαρα σας και την ψήφο σας και τη στήριξή σας σε μια κυβέρνηση υποτέλειας."

Ο κ.Τσίπρας όμως δεν έμεινε μόνο εκεί και αποκάλεσε ντίλερ τον πρωθυπουργό στα Μεταλλεία Χρυσού της Χαλκιδικής.
Αποκάλεσε μάλιστα την αγοραπωλησία από το Κατάρ Νέο Βατοπέδι της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Βουλή
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια