Πάτρα: Απίστευτες ύβρεις σε συνεδρίαση της Δημοτικής Αρχής: "Θα μου κλ… τα αρχ…"!


Η απίστευτη στιχομυθία μεταξύ των στελεχών της δημοτικής Αρχής Σταύρου Μαλλιώρη και Θεοχάρη Μασσαρά έγινε από... μικροφώνου λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της επιτροπής και μπροστά στους υπόλοιπους συμβούλους που μετείχαν σε αυτή, οι οποίοι και έμειναν να παρακολουθούν με το στόμα ανοικτό!

Όπως αναφέρει το dete.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο "αντάρτης" της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας Σταύρος Μαλλιώρης, απευθύνθηκε στον κ. Μασσαρά προκειμένου να του πει ότι πριν τη συνεδρίαση τον καλούσε στο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν του απαντούσε.

Όπως γράφει το dete.gr ακολούθησε ο εξής καταπληκτικός διάλογος: "Θα σας παρακαλούσα, όταν σας τηλεφωνώ να ανταποκρίνεστε", φέρεται να είπε ο "αντάρτης", για να ερωτηθεί από τον συνομιλητή του: «Γιατί, με καλέσατε;» και να τον ενημερώσει ότι: "Ναι, αλλά δεν απαντούσατε στο τηλέφωνο".

φωτό από dete.grφωτό από dete.gr

Στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν κι άλλο, όταν ο κ. Μασσαράς συνέχισε λέγοντας στον κ. Μαλλιώρη: "Κάνε μας τη χάρη, σε παρακαλώ". "Αυτό που σου λέω. Όταν θα σε παίρνω στο τηλέφωνο να απαντάς, γιατί...", είπε αντιδρώντας με τη σειρά του ο κ. Μαλλιώρης, για να εισπράξει την τελική απάντηση από το... συνομιλητή του: "Θα μου κλ... τα αρχ..."!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια