400 άτομα πολιορκούν το ξενοδοχείο που είναι ο πρωθυπουργός στην Κρήτη


Πολίτες από ολόκληρο το Νομό Λασιθίου και την υπόλοιπη Κρήτη έχουν συγκεντρωθεί λίγα μέτρα μακριά απο το ξενοδοχείο "φρούριο", έχουν αναρτήσει πανό και διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική.
Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για 3 ώρες σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Άγιο Νικόλαο όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες της σοσιαλιστικής διεθνούς, με τον Γιώργο Παπανδρέου να προεδρεύει...και βέβαια, πρωτοφανή....
είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τον πρωθυπουργό.
Έντονη η παρουσία της Αστυνομίας - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έντονη η παρουσία της Αστυνομίας - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδηλωτές προσπάθησαν νωρίτερα να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και δημιουργήθηκε ένταση.
Οι συγκεντρωμένοι σώμα με σώμα με τους Αστυνομικούς - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι συγκεντρωμένοι σώμα με σώμα με τους Αστυνομικούς - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι συγκεντρωμένοι, μέλη συνδικαλιστικών φορέων όπως του Εργατικού Κέντρου, του Συλλόγου των εργαζομένων, του νοσοκομείου, της ΕΛΜΕ Λασιθίου, των δασκάλων και άλλων ενώθηκαν με μια πορεία που έφτασε στον χώρο από την Ιεράπετρα, και αυτή τη στιγμή παραμένουν στο σημείο..
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει όλες τις εισόδους προς το ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι συγκεντρωμένοι να φτάσουν κοντά σε αυτό.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα πνεύματα ηρέμισαν αφού έγινε επιχείρηση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές από το δρόμο.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Νωρίτερα, όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η ομάδα των συγκεντρωμένων απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει! 

Μεταξύ άλλων στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων "Πολίτες κατά του χρέους" και "Δεν πληρώνω" , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια