Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση έκανε η Εθνική Ελλάδας περνώντας νικηφόρα από το Ισραήλ. (VIDEO)


Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 1-0 του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και παρέμεινε στην κορυφή του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012, αυξάνοντας στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά από την Κροατία
Το “χρυσό” γκολ ο Νίνης με ενέργεια α λα... Μέσι. Δείτε το βίντεο....

Ψυχωμένη εμφάνιση από τους διεθνείς και άριστο στήσιμο από τον Φερνάντο Σάντος που παραμένει αήττητος στον πάγκο της Εθνικής
Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, έκανε η Εθνική Ελλάδας περνώντας νικηφόρα από το Ισραήλ, παρά τις απουσίες και τις δύσκολες συνθήκες της αναμέτρησης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έλεγξε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό με τον Σηφάκη να έχει ρόλο θεατή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Με τον Ζαραδούκα, στο ντεμπούτο σε επίσημο ματς με την Εθνική, να σταματάει τον Μπεναγιούν και τους Κυριάκο και Αβραάμ Παπαδόπουλο να καθαρίζουν κάθε πιθανό κίνδυνο στην περιοχή, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στο Τελ Αβίβ.

Και αφού ο Πορτογάλος κόουτς “κλείδωσε” τα ατού των Ισραηλινών έδωσε το σύνθημα για επίθεση. Μια καταπληκτική ενέργεια του Σωτήρη Νίνη στο 60ο λεπτό ήταν αρκετή για να έρθει το γκολ, το οποίο έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην περιοχή του Σηφάκη μόνο στο τελευταία πεντάλεπτο, χωρίς ωστόσο να προβληματιστεί ιδιαίτερα ο γκολκίπερ του Άρη. Αντίθετα η Εθνική έφτασε μια “ανάσα” από το να τελειώσει το ματς στο 87΄με τον Σαμαρά να αστοχεί από εξαιρετική θέση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική, όχι μόνο κρατάει την τύχη της στα χέρια της, αλλά είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση που οδηγεί στην τελική φάση του Euro 2012.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ελλάδα 17 (7 αγώνες)
2. Κροατία 13  (6 αγώνες)
3. Ισραήλ 13 (8 αγώνες)
4. Γεωργία 9 (7 αγώνες)
5. Λετονία 4 (6 αγώνες)
6. Μάλτα 0 (6 αγώνες)

Ισραήλ (Λουίς Φερναντές): Αουάτ, Σπούνκιν, Μπεν Χαΐμ, Α. Κοέν (61' Νάτχο), Μπεναγιούν, Ρεφαέλοβ, Ζάχαβι (55' Χέμεντ), Καγιάλ, Σέχτερ (55' Ντάμαρ), Γκέρσον, Μπεν Χαρούς.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καφές (42' λ.τρ. Μάκος), Καραγκούνης, Νίνης (77' Φετφατζίδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (84' Μανιάτης).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια