Τρίκαλα: ''Έλληνες αν βρω τον θησαυρό... τέλος η οικονομική κρίση''!



Απόλυτα βέβαιος ότι αυτή τη φορά θα ανακαλύψει το θησαυρό του Αλή Πασά επιστρέφει στους Αγίους Θεοδώρους, ο 65χρονος επίδοξος χρυσοθήρας Ευάγγελος Δήμας.
Δηλώνει, μάλιστα, πως αφού....
τον βρει, θα τον προσκομίσει στην Τράπεζα της Ελλάδας, αφού, όπως λέει, ο αμύθητης αξίας θησαυρός, που κατά πάσα πιθανότητα χρονολογείται από την εποχή της τουρκοκρατίας, μπορεί να "γλιτώσει" οικονομικά τη χώρα.


Την τελευταία φορά, πάντως, πριν από έντεκα μήνες, το γεωτρύπανο έφερε στην επιφάνεια μεγάλη ποσότητα νερού αντί του θησαυρού του Αλή Πασά προς τέρψιν των αγροτών της περιοχής! 
Ο Ελληνοαυστραλός, που συνεχίζει να πιστεύει ακόμη ότι στην περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ο θησαυρός, θα επιστρέψει, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τις επόμενες μέρες, προκειμένου να συνεχίσει τις έρευνες, έχοντας εξασφαλίσει όλες τις νόμιμες σχετικές άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 


Η καταγωγή του είναι από τη νότια Εύβοια, ενώ επί 40 χρόνια ζούσε στην Αυστραλία, όπου εργάστηκε ως μηχανικός-ηλεκτρολόγος. Έχει σκάψει νόμιμα και σε άλλα μέρη της χώρας, ενώ για άλλη μια φορά το επίκεντρο στο νέο "κυνήγι θησαυρού" που ξεκινά σε λίγες ημέρες θα είναι το Σπήλαιο της Θεόπετρας.


Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα για έναν νέο … "κίτρινο πυρετό" στην περιοχή, εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια