Θρίλερ Ολονύχτιο με επιχειρηματία στη Βούλα. Τον κρατούσαν όμηρο αυτόν και την Οικογένεια του ληστές.



5:03 μμ 3/9/2011

Κρατούσαν όλη σχεδόν τη νύχτα όμηρο τη σύζυγό του για να τους κάνει τα χατίρια
Τον πήγαν σε δύο ΑΤΜ και τον ανάγκασαν να κάνει ανάληψη 3000 ευρώ
Εν συνεχεία τον οδήγησαν στο κατάστημά του και έκλεψαν το φορητό χρηματοκιβώτιο
Ολονύχτιο θρίλερ μέχρι....
να εξαφανιστούν με τα λεφτά και τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα

Εφιαλτικές ώρες έζησε ένας 52χρονος επιχειρηματίας στη Βούλα μαζί με τη σύζυγό του, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου τρεις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στην μονοκατοικία τους, στην περιοχή της Βούλας


Οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του και κατάφεραν να τους αποσπάσουν το ποσό των 500 ευρώ και τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα της οικογένειας. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά, αφού οι ληστές φέρονται να γνώριζαν αρκετά καλά από πριν την οικονομική κατάσταση του θύματος. 


Ένας από τους δράστες λοιπόν έμεινε στο σπίτι, απειλώντας τη σύζυγο του επιχειρηματία και κρατώντας την όμηρο, και οι άλλοι δύο πήραν με τη βία τον επιχειρηματία και τον οδήγησαν στο αυτοκίνητό του. 


Από τη Βούλα, ανάγκασαν τον επιχειρηματία να πάει έως τη Γλυφάδα, όπου εκεί με την απειλή όπλου, τον έβαλαν να κάνει δύο αναλήψεις από διαφορετικά ΑΤΜ, με το συνολικό ποσό ανάληψης να αγγίζει τις 3.000 ευρώ. 


Το μαρτύριο όμως του επιχειρηματία δεν τελείωσε εκεί. Με την απειλή ότι θα σκοτώσουν τη σύζυγό του, ανάγκασαν τον επιχειρηματία να πάει μαζί τους μέχρι το κατάστημα του στην Ηλιούπολη με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 


Εκεί τον ανάγκασαν να τους παραδώσει ένα φορητό χρηματοκιβώτιο με άγνωστο ποσό μέσα σε αυτό και εν συνεχεία τον επέστρεψαν σπίτι και εξαφανίστηκαν, παίρνοντας και τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα που είχε η οικογένεια.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια