Υπάρχει κάποιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ; ; ;


Αυτή η ιστορία με την Στατιστική Αρχή και τις αποκαλύψεις της κ. Γεωργαντά είναι πολύ μεγάλη.
Αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται ως η μεγαλύτερη απάτη στην Ιστορία της νεώτερης Ελλάδας. Από το περίφημο "λεφτά υπάρχουν", μέχρι τους "Τιτανικούς", το σπρώξιμο της χώρας στο ΔΝΤ και η συνεχής διγλωσσία, μέχρι οι (δήθεν) κρίσεις πανικού του Γιωργάκη. Όλα αποδεικνύονται μια καλοστημένη απάτη στην οποία οι αφελείς έπεσαν μέσα.


Άθλια μικροκομματική....
νοοτροπία για την καρέκλα, διότι από τα λεγόμενα της καθηγήτριας της οικονομετρίας του πανεπιστημίου Μακεδονίας φαίνεται πως το έλειμμα επίτηδες διογκώθηκε ώστε: 1. Ο G.A.P να μάς βάλει στο Δ.Ν.Τ. και στο μηχανισμό στήριξης. 2. να πείσουμε την Ε.Ε. ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι να συνεχίσει να μας δανείζει λόγω έλειψης ρευστού, και 3. να πείσουμε τους πολίτες να συνδράμουν με τον οβολό τους μέσω της σκληρής φορολογίας, διότι, εις αντίθετη περίπτωση, δεν θα έχουν λαμβάνειν μισθούς και συντάξεις. Αυτή η δήλωση της Γεωργαντά ανατρέπει άρδην τα περισσότερα απ'όσα πιστεύαμε έως σήμερα.
Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, αυτές είναι μερικές από τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.
1) Πλαστογραφία μετά χρήσης κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος.  2) Ενέργειες που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον σε βαθμό εσχάτης προδοσίας.            
                  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ;;;;
                                                                                                                                            


                *****************************
Ωραιότατα!!! Και σεις κυρία Γεωργαντά, όπως και άλλοι του ΔΣ γιατί δεν δημοσιοποιήσατε όλα αυτά που καταγγέλετε??? Όταν φουσκώναν το έλλειμμα η ΓΑΠοκυβέρνηση με τα σαρκοβόρα της Ευρώπης, γιατί δεν μιλήσατε?? Σας χρησιμοποίησαν για να μας κάνουν υπόδουλους, χρησιμοποίησαν το παραφουσκωμένο έλλειμμα για να στηρίξουν τα ληστρικά μέτρα εξαθλίωσής μας... Εάν έχετε στοιχεία ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ κΥΡΙΑ ΜΟΥ (το "κ" με μικρό κάπα γιατί δεν το αξίζετε με κεφαλαίο)... και αν όλα αληθεύουν ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ με αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου (Παπακωνσταντίνου και ληστροΣΙΑΣ) για εξαπάτηση του ελληνικού λαού, για παραποίηση επίσημων στοιχείων και τα συναφή!!!! Αλλά βέβαια.. που να μιλήσετε.. είναι γλυκιές οι καρέκλες του δημοσίου ... να χάσετε τη θεσούλα σας και το μισθουλάκο σας? Είστε τόσο κατάπτυστη και το ίδιο υπεύθυνη με αυτούς (σε περίπτωση που αυτά που ισχυρίζεστε αληθεύουν) που κατηγορείτε.. γιατί ένοχος δεν είναι μόνο αυτός που διαπράττει το έγκλημα.. το ίδιο ένοχος είναι και αυτός που δεν το αποτρέπει ενώ μπορεί!!! Άρα ή μας δουλεύετε κυρά μου.. ή μας δουλεύετε... και προσπαθείτε να γλυτώσετε το τομαράκι σας!!! 


Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέει ότι όλα τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν το πραγματικό έλλειμμα του 2009 και δεν μιλάνε τότε είναι όλοι συνένοχοι στην απάτη.
 Εκεί στη Συγγρού  ακούνε ; Αντώνη είχε δίκιο ο Καραμανλής για το έλλειμμα αλλά δεν σε ακούω  να λες κάτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια