Πείτε επιτέλους ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, διαφορετικά όλοι θα πιστεύουν ότι τα παντελόνια τα φοράτε για να μην κρυώνετε. .



Στη Wall Street Journal έλληνας υπουργός αποκαλύπτει ΑΝΩΝΥΜΑ πως πάμε σε απολύσεις χωρίς προηγούμενο στο Δημόσιο για να πάρουμε την επόμενη δόση
Ανεύθυνη η επιλογή της ανωνυμίας εαν ευσταθεί το δημοσίευμα - Πείτε επιτέλους ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ την αλήθεια
Ο ίδιος πολιτικός πιστεύει πως θα πάρουμε την δόση γιατί η κυβέρνηση θα συρθεί παραδομένη στις διαπραγματεύσεις....


Σήμερα στη Wall Street Journal ένας έλληνας υπουργός φέρεται να δηλώνει πως μετά το τελεσίγραφο της τρόικας γίνεται μονόδρομος για την κυβέρνηση η απόφαση για μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο και για πρωτοφανείς περικοπές στις δημόσιες δαπάνες.Γιατί αλλιώς, πολύ απλά, δεν θα μας δώσουν τη δόση και συνεπώς θα υποχρεωθούμε σε στάση πληρωμών αφού τα μετρητά στο Δημόσιο φτάνουν για 25 ημέρες.






Ο ίδιος υπουργός, που, αν είναι αληθές το δημοσίευμα, επιλέγει την υπεύθυνη και αντρίκεια στάση της διαρροής μέσω ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ τόσο σημαντικών θεμάτων, προβλέπει πως με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, η επόμενη συνάντηση με τους τροικανούς θα είναι αναγκαστικά επιτυχημένη, αφού θα έχει εκβιαστεί η κυβέρνηση στη λήψη εξοντωτικών μέτρων.


''Δεδομένου ότι η επόμενη δόση είναι αμφίβολη και η χώρα αντιμετωπίζει τη ζοφερή πραγματικότητα της εξάντλησης των μετρητών σε περίπου 25 ημέρες, η δυνατότητα ελιγμών είναι εξαιρετικά περιορισμένη'' και άρα η επόμενη δόση θα πληρωθεί κανονικά καταλήγει ο υπουργός που φοβάται και τη σκιά του, εαν ξαναλέμε ευσταθεί το δημοσίευμα.


Πάντως η Wall Street Journal δημοσιεύει απόψεις και άλλων ελλήνων αξιωματούχων, που θεωρούν ως ανέφικτο το στόχο για αποκρατικοποιήσεις 5 δις ευρώ ως το τέλος του 2011.
πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια