Χωρίς Ηλεκτρικό και Μετρό την Παρασκευή η Αθήνα

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο δεν θα λειτουργεί, λόγω έργων, το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Ομόνοια-Πειραιάς.
Νέα ταλαιπωρία αναμένει την Παρασκευή το επιβατικό κοινό που επιλέγει καθημερινά τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο για τις μετακινήσεις του....
, καθώς τα Σωματεία των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για διώξεις, που, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, δέχονται οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο των μετατάξεων, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.

Μετά τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και οι εργαζόμενοι στο Μετρό αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 24ωρη απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόγραμμα των μετατάξεων, τη μη καθιέρωση του νέου οργανογράμματος της εταιρίας και την υπογραφή Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Σύμφωνα με τους Συνδικαλιστές, μετατάσσονται υπάλληλοι που θέλουν μόλις λίγους μήνες για να συνταξιοδοτηθούν και προαναγγέλλουν κλιμάκωση του αγώνα τους το επόμενο διάστημα με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια