Ο Πάγκαλος και ο Καρατζαφέρης εκστρατεύουν


Η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία και οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος της θα αποτελεί και επίθεση εναντίον της Ελλάδας, διεμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος απαντώντας στις τουρκικές απειλές ενόψει της....
έναρξης των ερευνών στην ΑΟΖ της Κύπρου, μέσω ερώτησης του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη.Απαντώντας εξάλλου σε άλλη ερώτησή του κ. Καρατζαφέρη για τη Θράκη, ζήτησε άτυπη σύγκληση των κομμάτων με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή. Χαρακτήρισε επίσης μεγάλο σφάλμα την  ίδρυση του προξενείου στη Κομοτηνή, ενώ  διαβεβαίωσε ότι οι περιτομές σε μουσουλμάνους γίνονται κάτω από τον πλήρη και αυστηρότατο υγειονομικό έλεγχο του ελληνικού υπουργείου Υγείας.
Προσέγγιση χέρι-χέρι. Ας μην κάνουν ερωτήσεις και απαντήσεις στη Βουλή, ας βγάλουν κοινό πολεμικό ανακοινωθέν. Μεγάλο σφάλμα η ίδρυση του Προξενείου, η ήττα στο Μυριοκέφαλο και η πτώση της Πόλης αλλά συνέβησαν.Πατριώτες αναλόγως της (δύσκολης) συγκυρίας για την Κυβέρνηση.

Ο Πάγκαλος σε νέο ρόλο: προστάτης της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, Ελλάδας, Κύπρου και βάλε.
Ο Καρατζαφέρης στο γνωστό του ρόλο: ερωτήσεις – πάσες στους Υπουργούς, έμμεση στήριξη και όταν δυσκολεύουν τα πράγματα «βάζει πλάτη».
Για τις περιτομές  των μουσουλμάνων  γνωρίζει ο κ. Πάγκαλος.  Για τους «ευνουχισμούς» των  χριστιανών πολιτών της χώρας άκουσε τίποτα;
Μπράβο τους που θα προστατεύσουνε την Κύπρο. Να το έχουν πει μόνο στην Τρόικα να εγκρίνει τα κονδύλια. Μην μείνουν τα πλοία από πετρέλαιο και τα αεροπλάνα από κηροζίνη.
Η ίδια κυβέρνηση που αντί βιβλία μοιράζει φωτοτυπίες στους μαθητές, κάνει τσαμπουκάδες εσωτερικής κατανάλωσης, παίζει με τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για να διατηρηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο πάντα σοβαρός και αξιόπιστος Πάγκαλος, έχει έτοιμα τα επιχειρησιακά σχέδια, καθώς και τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του στην Ανατολική Μεσόγειο. Η δόξα των αρχαίων στρατηγών κινδυνεύει. Αντί για Ευρυβιάδη και Θεμιστοκλή, τώρα έχουμε Πάγκαλο και Καρατζαφέρη. Η κάθε εποχή με τους στρατηλάτες της…
Μ.Ο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια