Τα «καυτά» βίντεο των αστέρων!

Μερικοί μπορεί να το έκαναν εσκεμμένα, άλλοι πάλι μπορεί απλά να βρέθηκαν στο λάθος μέρος με το λάθος άτομο.

Ο λόγος για μερικούς άτακτους αστέρες του Χόλιγουντ τους οποίους εκατομμύρια άνθρωποι απόλαυσαν σε «καυτές» στιγμές σε μερικά αισθησιακά βίντεο που συναγωνίζονται αντάξια εκείνα των επαγγελματιών της βιομηχανίας πορνό....



1)Η Paris Hilton και ο πρώην σύντροφος τα Rick Salomon κατέγραψαν τους εαυτούς τους την ώρα που έκαναν σεξ σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Η διάσημη κληρονόμος προσπάθησε αρχικά να σταματήσει την κυκλοφορία του βίντεο, ωστόσο, συμβιβάστηκε με ένα ικανοποιητικό ποσό και τελικά είπε το «ναι» στο να κυκλοφορήσει από γνωστή εταιρεία το «1 Night in Paris».



2) Σε ένα πορνό βίντεο 13 λεπτών πρωταγωνίστησε και ο Colin Farrell. Ευτυχώς, ο ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» στο δικαστήριο και να αποτρέψει την επίσημη κυκλοφορία του βίντεο.



3) Σάλος ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ Rebecca Gayheart και Eric Dane γύρισαν ένα βίντεο πορνό μαζί με άλλη μια κοπέλα, την Kari Ann Peniche! Στο βίντεο οι τρεις τους κάνουν μάλιστα μαζί και μπάνιο!



4) Σε «καυτό» βίντεο πρωταγωνιστεί και το πρώην κουνελάκι του Playboy, Kendra Wilkinson. Το βίντεο με την όμορφη ξανθιά κυκλοφόρησε επίσημα από την εταιρεία Vivid τον Μάιο του 2010. Η σέξι κασέτα γυρίστηκε το 2003 με πρωταγωνιστές την Kendra και τον πρώην σύντροφο της.



5) Ο Verne Troyer, ο διάσημος μικρόσωμος ηθοποιός που έγινε γνωστός ως mini-me από την ταινία “Austin Powers”, γύρισε ένα ερωτικό βίντεο στο σπίτι του το 2008 το οποίο πρωταγωνιστούσε μαζί με την σύντροφό του Ranae Shrider. Γρήγορα το βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο αλλά ευτυχώς κατάφερε να μην επιτρέψει την επίσημη κυκλοφορία της.



6) Πρωταγωνίστρια πορνό βίντεο είναι και η Pamela Anderson η οποία γύρισε μια καυτή κασέτα από τον μήνα του μέλιτος με τον πρώην άντρα της Tommy Lee το 1998.



7) Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian η οποία γύρισε ένα ερωτικό βίντεο με τον πρώην σύντροφό της και διάσημο ράπερ Ray J. Όσο άβολα πάντως και αν νιωθει για την ύπαρξη του βίντεο. Το σίγουρο είναι ότι εκτόξευσε την δημοτικότητα τόσο της ίδιας όσο και του ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί στα ύψη!





πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια