Βίντεο σοκ με ξυλοδαρμό αγοριού


Από διαιτητής, πυγμάχος έγινε ένας πατέρας στη Φλόριντα. Αφού ηττήθηκε ο γιος του, ξυλοκόπησε άγρια τον 16χρονο νικητή. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (Vid+Pic)

Σκηνές βγαλμένες από την ταινία  "Fight Club" διαδραματίστηκαν στην αυλή του σπιτιού μιας  οικογένειας, στην πολιτεία της Φλόριντα.
Τον καυγά οργάνωσε ένας πατέρας  μεταξύ του γιου του και ενός άλλου αγοριού, κατά τη διάρκεια της οποίας μάλιστα ο ίδιος είχε το ρόλο του διαιτητή.
Όταν ο γιος του κουράστηκε, Ο 35χρονος Γκάρι Τζόνσον, δεν αρκέστηκε στη μονομαχία των δύο αγοριών, αλλά αφού ο γιος του τα παράτησε, ο ίδιος άρχισε να γρονθοκοπει το άλλο αγόρι!
Κάποια στιγμή στο βίντεο ακούγεται ο 35χρονος  πατέρας, να "ρωτάει" τον 16χρονος νεαρό "Θες να σε διαλύσω αγόρι;". Όταν ο νεαρός αποκρίθηκε "θα ήθελα να το δω αυτό", ο άντρας επιτέθηκε στο θύμα του.

Εκείνη τη στιγμή  το αγόρι έπεσε στο έδαφος, ο Τζόνσον συνέχισε να τον χτυπάει με ιδιαίτερη βιαιότητα και να τον κλωτσάει στο κεφάλι!
Κάποια στιγμή, ακούγεται μια γυναίκα, που πιθανόν να είναι η μητέρα του 16χρονου, να φωνάζει μάταια, στον βίαιο άντρα να αφήσει το αγόρι!
Ο ξυλοδαρμός του νεαρού σταμάτησε, όταν ο γιος επέστρεψε στην αυλή και απομάκρυνε τον πατέρα του από το θύμα που αιμορραγούσε.
Ο άντρας συνελήφθη και ανάμεσα στις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί περιλαμβάνονται και αυτές για κακοποίηση ανηλίκων καθώς και για ψευδομαρτυρία αφού είπε στις Αρχές ότι δεν χτύπησε τον 16χρονο όσο αυτός βρισκόταν στο έδαφος.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια