Μέχρι και στον Παπούλια έστειλε έγγραφο αλλά την αγνόησε.


Η ίδια η κ. Γεωργαντά ακόμα και με έγγραφο που είχε αποστείλει από τον περασμένο Απρίλιο στον Κάρολο Παπούλια, στον Γιώργο Παπανδρέου και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, ενημέρωνε την πολιτική ηγεσία για τα προβλήματα δυσλειτουργίας της Αρχής.


Ο πρόεδρος της Αρχής....
Ανδρέας Γεωργίου, προσωπικός φίλος και επιλογή του Γ. Παπακωνσταντίνου, ήταν γνωστό σε όλους ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τα μέλη της επιτροπής, από την ίδρυση κιόλας της Αρχής, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξελισσόταν.... μια μυστηριώδης επιχείρηση εξαναγκασμού σε παραίτηση κάποιων μελών της. Ηδη, για ένα μέλος της είχε γίνει καταγγελία για παράνομη είσοδο σε υπολογιστικά συστήματα της Αρχής με αποτέλεσμα να δεχτεί αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ασφάλειας η οποία κατέσχεσε από το σπίτι του τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του.
«Υπήρχαν απειλές και συνεχείς πιέσεις, κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ τι είδους αιτίες είχε», θα πει άλλο μέλος της επιτροπής. «Εκεί που αποδίδω όλη αυτή την ιστορία είναι στη λαθεμένη επιλογή του προσώπου», θα πει.
Η ίδια η Ζωή Γεωργαντά, αναφορικά με τον πρόεδρο της Αρχής θα πει ότι ακόμα και ο πρόεδρος της Eurostat Τόμσεν της είχε πει τηλεφωνικώς ότι «δεν είναι η καλύτερη επιλογή και ότι θα του έκανε συστάσεις».

Δικαιώνεται ο τ. πρόεδρος της ΕΣΥΕ, Μανώλης Κοντοπυράκης,που υποστήριξε ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι ψεύτης και διόγκωσε το έλλειμμα!

Από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε για μαϊμού έλλειμμα όταν όλα τα ΜΜ”Ε” το προέβαλαν για να δημιουργήσουν κρίση δανεισμού, έξοδο από τις αγορές, υπαγωγή στο μνημόνιο.
Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΣΗΜΕΡΑ. Όπως και η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα.
Η αντιπολίτευση έχει πλέον τεράστιες ευθύνες αφού πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αποδεχθεί 

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.    Ειδ’ άλλως τίθεται συνυπεύθυνη. «Περίμενα ηθική τουλάχιστον κάλυψη… ούτε και η Ν.Δ. δεν έχει βγει ακόμη να με υπερασπιστεί» είχε δηλώσει τότε ο Κοντοπυράκης. 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια