Τώρα όλοι γλύφουν τον Καραμανλή



Διαστάσεις μάστιγας παίρνουν οι κυβισθήσεις των επίορκων του συστήματος.


Υπερπροβεβλημένη περσόνα MEGAλου καναλιού εκλιπαρεί για ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία για “προσωπικούς λόγους”!


Μεμωνομένοι βουλευτές....
(εντός και εκτός ΝΔ) ζητούν απεγνωσμένα συνάντηση


Έχουν καεί τα τηλέφωνα του πολιτικού του γραφείου από δημοσιογράφους που αφήνουν μηνύματα “στήριξης”…


Ένας άνκορμαν κεντρικού δελτίου και δύο μνημονιακοί παραθυράτοι άφησαν μήνυμα λέγοντας (στην ουσία) ότι “Συγγνώμη, δεν γνωρίζαμε, μας παρέσυραν”…


Μνημιώδεις οι κυβισθήσεις του ΛΑΟΣ που πρωτοστάτησε στην εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης του ΚΚ πριν και μετά τις εκλογές. Οι μεμονωμένες παρεμβάσεις βουλευτών, υποχρέωσαν τον “πρόεδρο” σε μία ακόμα μεγαλοπρεπή κυβίσθηση… μα μέχρι πριν λίγους μήνες τον υποβίβαζες στο επίπεδο Σημίτη πρόεδρε και τον καλούσες στην εξεταστική για το Βατοπαίδι (που ξαφνικά έπαψε και αυτό να είναι σκάνδαλο).


Εκδιώκονται δεξιοί “καμαρώτοι” που πρέσβευαν “αποστασιοποίηση” Σαμαρά από τον Κώστα Καραμανλή. “Ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, από το μυαλό τους τα έβγαζαν” λένε στενοί συνεργάτες του προέδρου.


Κινηματικές διαστάσεις παίρνει πλέον η μεταστροφή του κόσμου που αφυπνίζεται βλέποντας τις ραγδαίες αποκαλύψεις που χτυπούν βαθιά την Εθνική Λαϊκή Ψυχή. Οργισμένοι τηλεθεατές γονάτισαν τα τηλεφωνικά κέντρα των καναλιών την Κυριακή και την Δευτέρα βλέποντας να μην γίνεται ουδεμία αναφορά στην εξέλιξη στο θέμα της κατασκοπείας. Έφτασαν στιγμές που τηλεφωνήτριες “κατέβασαν” τις γραμμές για να μην γίνονται αποδέκτες των βαρύτατων χαρακτηρισμών. Σε δύο κανάλια μάλιστα, η αναφορά στην είδηση έγινε μετά από πιέσεις των ίδιων των τηλεπαρουσιαστών που είχαν γίνει στόχος από τις “επιδόσεις” τους την προηγούμενη νύχτα!


Όλα αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με την αποθέωση του πρώην πρωθυπουργού σε κάθε δημόσια εμφάνιση του, πρέπει να κάνουν τους μεγαλονταβατζήδες να νιώθουν εξαιρετικά άβολα… Ιδιαίτερα μετά την διαρροή ότι ο Κώστας Καραμανλής θα αγνοήσει επιδεικτικά τις εστίες μόλυνσης της νοημοσύνης των πολιτών στην πρώτη δημόσια παρέμβαση του η οποία αναμένεται …ρηξικέλευθη.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια