Ετοιμάζουμε μεγάλες sexy τηλεοπτικές μεταγραφές

Ετοιμάζουμε μεγάλες sexy τηλεοπτικές μεταγραφές
Θα πέσουν τα τσιμέντα. Θα βουλιάξει το Ελευθέριος Βενιζέλος. Θα πέσει ο Λευκός Πύργος και πολλά άλλα τέτοια γραφικά θα συμβούν έτσι και κάποια από τις γυναίκες που θα δεις παρακάτω, αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρρα της στην Ελλάδα.
Δεν θα γίνουν καν εργομετρικά τεστ. Δεν χρειάζεται να αποδειχτούν ταύροι και υγιείς. Αυτές οι γυναίκες έχουν....
καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό τα διαπιστευτήριά τους στα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου.

Είναι εκείνες που αναγκάζουν Ιταλούς, Αμερικανούς, Ισπανούς και πολλούς άλλους να μένουν καρφωμένοι στον καναπέ της τηλεόρασής τους και να μην το κουνάνε ούτε για να πάνε διακοπές. Και είναι κρίμα να χρειάζεται να βάλουμε δορυφορική τηλεόραση για να τις δούμε λίγο και εμείς.

Γι' αυτό κύριε Λάτσιε, κύριε Μπούτο, κύριε Μαλέλη και όποιος άλλος υπεύθυνος προγράμματος, καναλάρχης και παράγοντας της τηλεόρασης ακούει, σας παρακαλούμε πολύ να ξεχάσετε Σκορδάδες, Μενεγάκηδες και Λαμπίρηδες, για να βάλετε τις παρακάτω γυναίκες στην μεταγραφική σας λίστα.

Sara Carbonero

Πρόσφατα ανακυρηχθείσα Sexiest Reporter in the World από το αμερικάνικο FHM. Το μόνο εκνευριστικό θέμα με αυτήν την κοπέλα είναι φυσικά ότι τα έχει με τον Iker Casillas. Όχι, δεν έχουμε τίποτα με τον παίκτη αλλά το συμβόλαιό του με την Real Madrid θα αποτελέσει μεγάλο τροχοπέδη στις προσπάθειές μας να αναλάβει την παρουσίαση του Σούπερ Μπάλα Live. Εκτός κι αν ο Άγιος Ίκερ θέλει να μεταγραφεί στην Superleague (καλοκαίρι είναι, ό,τι βλακεία θέλουμε λέμε).



Cristina Del Basso

Από τα ανερχόμενα ταλέντα στην Ιταλική τηλεόραση μετά τη συμμετοχή της στο Ιταλικό Big Brother. Όπως είχε δηλώσει και η ίδια, μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το στήθος της, το οποίο φρόντιζε να αναδεικνύει με κάθε αφορμή. Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο (από το 01:05 και μετά) και θα καταλάβεις.



Angela Tsun

Συγνώμη Πετρούλα αλλά ήρθε η ώρα να γίνει κάποια άλλη το αγαπημένο μας κορίτσι του Καιρού. Η Angela Tsun είναι αυτή τη στιγμή στο Δελτίο Καιρού του Channel 9 στην Αμερική αλλά κάτι μας λέει ότι ζήλεψε πολύ από τα νάζια της Πετρούλας και θέλει να φάει τη θέση του ράπερ από το Δελτίο του Star.



Anna Falchi

Είναι Φινλανδή αλλά έκανε για πολλά χρόνια την Ιταλία άνω-κάτω. Δεν μας νοιάζει καθόλου που πλησιάζει τα 40 γιατί είναι από τις πιο sexy γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ μπροστά από τηλεοπτική κάμερα. Άμεση μεταγραφή και συμμετοχή στο Real Housewives της ερχόμενης σεζόν; Τι; Δεν θα υπάρξει άλλη τέτοια τραγωδία; Δεν πειράζει. Κάπου θα την στριμώξουμε.



Kelly Brook

Μπορεί να έγινε πιο γνωστή από το modeling που έκανε παλιότερα και από τις σχέσεις της με τους Jason Statham, Billy Zane, Danny Cipriani και Thom Evans, αλλά η γυναίκα αυτή έχει και πλούσια τηλεοπτική καριέρα. Ξεκίνησε (φυσικά) από το MTV πριν αντικαταστήσει την Denise Van Outen στο The Big Breakfast αλλά και πριν παρουσιάσει το Celebrity Love Island για το ITV. Από τότε έχει επικεντρωθεί σε reality χορού. Άξια αντικαταστάτρια Πρεζεράκου (για να μην πω Μακρυπούλια). Ακόμα και μέσα στο νερό όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο στο οποίο είναι μαζί με την Riley Steele.



Federica Ridolfi

Εμφανίστηκε για λίγο στην Ιταλική τηλεόραση αλλά αυτό ήταν αρκετό για να μείνει χαραγμένη μαι για πάντα στο μυαλό μας. Είναι αδερφή του ηθοποιού Gianni Ridolfi και αρραβωνιασμένη με τον ποδοσφαιριστή Giuliano Giannichedda. Τι; Δεν σε νοιάζει; Δες το βίντεο και ίσως σε νοιάξει.



Vanessa Barzan

Κατευθείαν από τη Βραζιλία ο επόμενος μεταγραφικός στόχος για να μην λείψει το latin χρώμα από τα κανάλια μας. Η συγκεκριμένη είναι πιο πολύ μοντέλο παρά παρουσιάστρια αφού απλά συμμετέχει διαρκώς σε μια εκπομπή που ονομάζεται “Panico na TV”. Όπως και να 'χει θα μπορούσαμε χαλαρά να της προσφέρουμε τη θέση της γλάστρας δίπλα στον Βασίλη Δρυμούση.



Marika Fruscio

Η αλήθεια είναι ότι σαν ομορφιά ομοιάζει περισσότερο με το Λιτσάκι από τη σειρά “Εκείνες και Εγώ” με Ζάχο Δόγκανο κλπ αλλά μόνο και μόνο η προθυμία της να γδύνεται έτσι στην Ιταλική τηλεόραση, της δίνει wild card για τη λίστα αυτή. Εύγε κοπέλα μου! Έλα να σχολιάσεις παιχνίδι Ολυμπιακού Βόλου τώρα.



Federica Felini

Η καημένη, έχει καταφέρει να παρουσιάσει μόνο το Festival di Sanremo στην Ιταλική τηλεόραση. Βουίαζει ο τόπος ότι είναι χαζή αλλά εμάς δεν μας νοιάζει και πολύ. Έλα από εδώ να σου δώσουμε εμείς μια θέση στη δική μας tv.



Alexa Chung

Δεν είναι η κλασική παρουσιάστρια που θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Είναι όμως τόσο κουλ μπροστά στο φακό και τόσο ιδιόμορφα sexy που θα ήθελες έυκολα να είναι γκόμενά σου. Ο κόσμος την έμαθε με το It's On with Alexa Chung στο MTV, ενώ τώρα παρουσιάζει στο ίδιο κανάλι το Gonzo. Παράλληλα με αυτά πέρασε αρκετό καιρό στο Channel 4 και την Βρεταννία πριν κάνει το μεγάλο βήμα προς την Αμερική. 


 

men24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια