Όταν αποφασίσετε πείτε μας να ξέρουμε τι ματς θα δούμε - Δικαιώθηκε και ο Ηρακλής!


Ότι και να πει κανείς θα είναι λίγο γι' αυτά που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τη σέντρα της Σούπερ Λίγκας και ακόμη δεν γνωρίζουμε τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Απίστευτο μπάχαλο με το πρωτάθλημα – Απαγορεύεται η αντικατάσταση του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας!

Μετά το μπάχαλο που προέκυψε....

από τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες δεν μπορούν να αντικατασταθούν από άλλες μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, ήρθε και η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Ηρακλή.

Ο γηραιός διακαιώθηκε στην προσφυγή που είχε κάνει για τον υποβιβασμό του και έτσι το θέμα παραμένει ανοιχτό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει το ματς Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης αφού σε περίπτωση οριστικής δικαίωσης του Ηρακλή τότε οι Αρκάδες θα πέσουν στη Football League, όπως είχε γίνει βάσει της βαθμολογίας.

Η ουσία όμως είναι άλλη. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στον πάτο και δεν πάει παρακάτω, αφού λίγες ώρες πριν τη σέντρα της Σούπερ Λίγκας δεν ξέρει κανείς με ποιές και πόσες ομάδες θα διξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα.

"Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).

Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.
Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ"



newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια