On camera η επιχείρηση των ΕΚΑΜ και οι συλλήψεις των ληστών των ΕΛΤΑ Κερατσινίου

- Τέσσερα άτομα στα χέρια της Αστυνομίας
- Μετά την καταδίωξη, οι δράστες πήγαν στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν στην οδό Κεφαλληνίας
- Βρέθηκαν εκεί δυο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα, 100.000€, μάσκες και γάντια
- Καταχειροκροτήθηκαν μετά το τέλος της επιχείρησης οι άνδρες των ΕΚΑΜ
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Δείτε τη σύλληψη των ληστών και την επιχείρηση της αστυνομίας on camera!....




Μέσα στο διαμέρισμα όπου ζήτησαν καταφύγιο οι ληστές των ΕΛΤΑ Κερατσινίου η αστυνομία βρήκε δυο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι T200 αγγλικού τύπου, μια χειροβομβίδα, ένα μαύρο σάκο με 100.000 ευρώ και άλλον ένα με μάσκες και γάντια.



Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την καταδίωξη, οι δράστες αναζήτησαν καταφύγιο σε διαμέρισμα που νοίκιαζαν οι ίδιοι σε νεόδμητη πολυκατοικία, στον αριθμό 26 της οδoύ Κεφαλληνίας!

Η πολυκατοικία όπου νοίκιαζαν διαμέρισμα οι δράστες της ληστείαςΗ πολυκατοικία όπου νοίκιαζαν διαμέρισμα οι δράστες της ληστείας

Το χρονικό του θρίλερ
Η ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. του Κερατσινίου το πρωί της Τετάρτης εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς υπήρξε πληροφορία ότι μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, οι ληστές μπήκαν σε σπίτι και πήραν ομήρους. Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση. 

Αμέσως μετά την ληστεία, ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που τους απέκλεισαν και τους ανάγκασαν να μπουν σε πολυκατοικία της οδού Κεφαλληνίας 26. Η περιοχή, στη συμβολή της Κεφαλληνίας με την Παναγή Τσαλδάρη αποκλείστηκε και οι άνδρες της ΔΙΑΣ ειδοποίησαν να έρθουν ενισχύσεις. 

Η ομάδα ΔΙΑΣ που καταδίωξε και απέκλεισε τους ληστέςΗ ομάδα ΔΙΑΣ που καταδίωξε και απέκλεισε τους ληστές
Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους. Λίγο μετά τις δυνάμεις των ΕΚΑΜ, επί τόπου  βρέθηκε και εισαγγελέας για να δώσει την απαραίτητη άδεια στους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν έρευνες στα σπίτια της περιοχής. 

 

Κάτοικοι δήλωσαν στο NewsIt ότι τους είδαν να μπαίνουν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας. Εκεί φέρονται να είχαν εγκατέλειψαν και το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν σχεδιάσει να διαφύγουν.

Εκτός από τους κατοίκους, η αστυνομία ζήτησε από τους καταστηματάρχες και μείνουν μέσα στα μαγαζιά τους και να κατεβάσουν τα ρολά, όπως δήλωσε στο NewsIt υπάλληλος πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ που βρίσκεται απέναντι από το αποκλεισμένο σημείο. 

Η αγωνία των κατοίκων χτύπησε... κόκκινο αλλά το θρίλερ είχε αίσιο τέλος. Όταν μάλιστα οι άνδρες των ΕΚΑΜ, μετά από αστραπιαία επιχείρηση, συνέλαβαν τέσσερα άτομα, καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκεντρωμένους κατοίκους!

Δείτε τη στιγμή που ο κόσμος χειροκροτεί τους αστυνομικούς 


 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

http://www.newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια