Ελλάδα: Ορίστε πως είναι μία εξέγερση τύπου ΔΝΤ


Το άρθρο που ακολουθεί είναι του Kurt Nimmo από το Prison Planet και δίνει μια άλλη οπτική στις εξεγέρσεις και στις οδομαχίες που βιώσαμε εχθές. Σύμφωνα με τον Nimmo, όλα είναι σχεδιασμένα από τους banksters και της πολυεθνικές ώστε να οδηγηθούμε σε μία αστυνομοκρατούμενη δημοκρατία που λίγο θα διαφέρει από μια....

δικτατορία.

Ας δούμε τι γράφει λοιπόν:

Η ευρωπαϊκή αγορά μετοχών αντέδρασε με ανακούφιση στην είδηση της υπερψήφισης των μαφιόζικων όρων του Μεσοπρόθεσμου που απαιτούνταν από τον παγκόσμιο καρχαρία που ονομάζεται ΔΝΤ. Οι επενδυτές εξέτασαν με το μυωπικό τους βλέμμα τους πίνακες του London FTSE 100 ρίχνοντας κάθε τόσο μια ματιά στον Frankfurt’s DAX και στον CAC-40 στο Παρίσι. Στις ΗΠΑ τα futures μετοχών ανέβηκαν δειλά με το άνοιγμα της Wall Street. Τα futures του Dow Jones Industrial Average για τις παραδόσεις Σεπτεμβρίου και τα συμβόλαια του Standard & Poor’s 500 για τον ίδιο μήνα ανέβηκαν 0.2%, αντίστοιχα στις 12,238.00 και 1,306.30 μονάδες.

Οι αγορές αντέδρασαν θριαμβευτικά στην Ν. Κορέα, στην Ινδία, στην Βραζιλία και πρακτικά παντού στον κόσμο. Η σημερινή μέρα μετατράπηκε σε μέρα γιορτής για τους globalists της οικονομικής τάξης.

Εντωμεταξύ στους δρόμους της Αθήνας είναι σε πλήρη εξέλιξη μία εξέγερση τύπου ΔΝΤ. Η Wall Street Journal αναφέρει με ικανοποίηση: «Παρόλες τις διαρκείς διαδηλώσεις, μερικές εκ των οποίων ακόμη και βίαιες, που έλαβαν χώρα στους δρόμους της Αθήνας, οι επενδυτές χάρηκαν με το ότι απετράπη μία οικονομική καταστροφή στην ευρωζώνη».

Η εξέγερση τύπου ΔΝΤ θα χειροτερέψει αναμφισβήτητα πιο αργά σήμερα καθώς το ελληνικό κοινοβούλιο θα αντιλαμβάνεται την μηχανική των μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από τους banksters. Πρόκειται για «business as usual» για την οικονομική τάξη στην Wall Street, στο Λονδίνο και στις Βρυξέλλες.

Ο Dermot O’ Leary, οικονομολόγος του Goodbye Stockbrockers, αναφέρει: «Αν και δεν γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες που φθάνουν από την Αθήνα, οι Ευρωπαίοι «policy makers» πιστεύουν ότι ο Αρμαγεδδών απετράπη με την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Βεβαίως εξαρτάται το πως ορίζει κανείς τον Αρμαγεδδών.

Όταν το ΔΝΤ κατήργησε τα επιδόματα για τα τρόφιμα και τα καύσιμα που ελάμβαναν οι φτωχοί στην Ινδονησία το 1998, οι άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους και εξεγέρθηκαν. Επίσης όταν οι banksters αύξησαν τρομακτικά τις τιμές του νερού στην Βολιβία εκδηλώθηκαν εξεγέρσεις τύπου ΔΝΤ. Υπήρξαν επαναστάσεις στον Ισημερινό για την αύξηση των τιμών του αερίου για τις κατοικίες που επεβλήθησαν από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Σύμφωνα με τον οικονομολόγο και πρώην διοικητής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Josef Stiglitz, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα σχεδιάζουν σχολαστικά αυτές τις εξεγέρσεις. Είναι όλα μέρος του σχεδίου. Η Ελλάδα ξεκοιλιάζεται οικονομικά ώστε οι banksters και οι πολυεθνικές να μπορέσουν να επιδράμουν και να αγοράσουν πόρους και δημόσια περιουσία για ψίχουλα.

Το 2008, καθώς το μηχανορραφημένο μπέρδεμα του subprime άρχισε νε ξεδιπλώνεται και να απειλεί τις οικονομίες, ο τότε διευθυντής του ΔΝΤ Strauss-Kahn (έκτοτε έπεσε σε δυσμένεια και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση) προέβλεψε ότι και ανεπτυγμένες οικονομίες θα βιώσουν αυτό που τώρα υφίστανται η Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια μιας ομιλίας του στην Μαδρίτη, ο Strauss-Kahn είπε ότι «κοινωνική αναταραχή μπορεί να συμβεί σε πολλές χώρες – συμπεριλαμβανομένων και των ανεπτυγμένων οικονομιών» εάν οι κυβερνήσεις αποτύχουν να απαντήσουν ικανοποιητικά στην οικονομική κρίση. «Προσέθεσε ότι βίαιες διαδηλώσεις θα μπορούσαν να ξεσπάσουν σε πολλές χώρες παγκόσμια αν το οικονομικό σύστημα δεν αναδιαρθρωθεί ώστε να επωφεληθούν όλοι απ’ αυτό αντί μίας μόνο μικρής ελίτ». Αυτά σύμφωνα με τον Guardian.

Η εξεγέρσεις τύπου ΔΝΤ σχεδιάζονται στο τραπέζι καθώς η παγκόσμια ελίτ διασφαλίζει την ευημερία της και υποδαυλίζει την μία κρίση μετά την άλλη οδηγώντας σε ένα παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και σε μία αυταρχική αστυνομική παγκόσμια δικτατορία που θα έχει τους λαούς υπό έλεγχο.

Στην Ελλάδα φαίνεται ότι διεξάγεται μια επανάσταση τύπου ΔΝΤ. Θα φανεί ακόμη περισσότερο όταν θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη και στις ΗΠΑ όπως έχει ήδη σχεδιαστεί.

http://center24.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια