Απειλούν να σκοτώσουν βουλευτή που ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο! - Επιδρομή κουκουλοφόρων στο σπίτι της Ροδούλας Ζήση!


- Απειλητικές επιστολές έξω από το γραφείο της βρήκε η βουλευτής Ευβοίας, Αικατερίνη Περλεπέ Σηφουνάκη
- 'Ολη νύχτα στο γραφείο της αναγκάστηκε να μείνει η Ροδούλα Ζήση
- Εμπρηστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και για τον βουλευτή, Κώστα Καρτάλη....


"Δε φοβάμαι" λέει στο Newsit η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ευβοίας, Αικατερίνη Σηφουνάκη - Περλεπέ.

Και συνεχίζει την εξομολόγησή της "οι απειλητικές επιστολές είχαν ξεκινήσει πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και μετά την ψήφιση έγιναν ακόμη πιο έντονες. Εμένα σήμερα το πρωί είχαν βάλει τέτοιες επιστολές έξω από τις τζαμαρίες του γραφείου μου στη Χαλκίδα και σε όλο τον δρόμο. Δεν περίμενα ποτέ πως ακραία στοιχεία θα έκαναν κάτι τέτοιο, ήμουν μάχιμη γιατρός πολλά χρόνια και έχω μια άλλη σχέση με τους ανθρώπους οποιασδήποτε κομματικής απόχρωσης. Το περιεχόμενο των επιστολών είναι απειλητικό, απειλούν τη ζωή μου, ότι θα με σκοτώσουν, ότι θα με πνίξουν, ότι τους πούλησα, οτι τους πρόδωσα. Προσωπικές απειλές για εμένα, όχι για την οικογένειά μου. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Πιστεύω οτι και οι 155 βουλευτές που ψηφίσαμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, ανταποκριθήκαμε στο καθήκον μας καθώς πιστεύαμε πως η χώρα θα χρεοκοπούσε εάν δεν το ψηφίζαμε με ότι συνεπάγεται μια χρεοκοπία σε μια χώρα. Για αυτο το λόγο παρ΄ότι δεν είναι ούτε στη φιλοσοφία μας, ούτε στην ιδεολογία μας τα μέτρα αυτά που ψηφίσαμε, αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε για να σώσουμε τη χώρα και τους πολίτες της".

Στο ερώτημα εάν έχει φοβηθεί με αυτές τις απειλητικές επιστολές κυρία Περλεπέ απάντησε "εγώ προσωπικά δε φοβάμαι. Έχω συνηθίσει πάντα να κυκλοφορώ μόνη μου μέσα στην κοινωνία, μέσα στους ανθρώπους, στο καφενείο, στις ταβέρνες, στα μαγαζιά, παντού μόνη μου ολα αυτά τα χρόνια. Οτι έκανα πάντα θα κάνω και τώρα. Θέλω να πιστεύω πως ολοι αυτοί που με απειλούν είναι ακραία στοιχεία είτε απο τον χώρο της δεξιάς, είτε απο το χώρο της αριστεράς. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιδράσει και να διαδηλώσει οχι όμως ανώνυμα και απειλόντας τη ζωή μου. Οι δε επιστολές είναι χειρόγραφες και όχι δακτυλογραφημένες".

Τέλος η κυρία Περλεπέ μας ενημέρωσε πως τις απειλητικές επιστολές τις έχουν ήδη δώσει στην Αστυνομία οι συνεργάτες της για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

H  κα Περλεπέ όμως δεν είναι η μόνη βουλευτής που απειλείται. Σήμερα στη Βουλή δημιουργήθηκε ένταση όταν συζητήθηκε η πολύ σκληρή και απειλητική ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας, εναντιον των βουλευτων του νομου Ροδουλας Ζηση και Κωστα Καρταλη.

Στην ανακοινωση η τοπικη οργανωση υποστηριζει οτι οι βουλευτες εγκληματισαν χθες σε βαρος του ελληνικου λαου και τους χαρακτηριζει συνυπευθυνους για τα δεινα που θα επελθουν - όπως αναφερει χαρακτηριστικά - ως απόρροια της ψηφισης του μεσοπροθεσμου και του εφαρμοστικου.

Το θεμα εφερε στη Βουλη ο πρωην Προεδρος Αποστολος Κακλαμανης.
Κατηγγειλε οτι μετα την ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας περιπου 100 κουκουλοφοροι πηγαν στο σπιτι της κυριας Ζηση, η οποία αναγκασθηκε να μείνει όλη τη νύχτα στο γραφειο της...

Για πραξη φασίζουσας νοοτροπιας εκανε λογο ο προεδρος της Βουλης Φιλιππος Πετσαλνικος, καλώντας όλες τις πολιτικες δυναμεις να καταβαλουν προσπαθεια για να απαλειφθουν τετοιους ειδους πραξεις.

Ρωτώντας ο κ. Πετσαλνικος αν η δηλωση του εκφραζει όλη τη Βουλη, χειροκρότησαν όλοι οι βουλευτες, πλην του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντωντας ο Παναγιωτης Λαφαζανης εκανε εκκληση να μην συνεχισθει αυτο το κλιμα γιατι - όπως ειπε - θα οδηγησει στην πολιτικη ανωμαλια.
"Ειμαστε κατα της βιας απο οπουδηποτε, απο οποιονδηποτε κι αν προερχεται. Αυτοι ομως που ζητουν να δωσουμε πιστοποιητικο μη βιας χτυπουν λαθος πορτα"... κατεληξε.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Afou Eine Sosialhstria kai kalos an8rwpos h Kyria Perlepe-Shfounakh,kai synmpasxei me ton talaipwro Ellhniko lao,as eishgh8ei stin Boulh na meiw8ei o mis8os ths me 50% (kai twn alwn Bouleutwn),giati na pairnei 10.000 eurw ton mhna ka8ara? tin stigmh pou o Prw8ypourgos Reinfelt ths Souhdia bazei stin tzeph tou ka8ara meta tis krathseis 7.000 eurw ton mhna!!!
    Ase mas kyra mou olo logia eiste me tis asylies sas,tzampa amaksia 4 !!! ypalhlous o ka8e Bouleuths,kai syntakseis Bouleutikes ,kai mis8ous,kai dwra ,kai,kai kai....Ndroph sas...
    G Amelethtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.