Διπλό φονικό στο Γκάζι - “Εκτέλεσαν” δύο άτομα στη μέση του δρόμου


- Νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος δύο άνδρες
- Εργαζόμενοι και οι δύο σε γνωστό κατάστημα της περιοχής
- Έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι και το σώμα
- Μάρτυρες είδαν τουλάχιστον ένα άτομο να φεύγει τρέχοντα


Λίγο μετά τις πέντε ακούστηκαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί στο Γκάζι, στη συμβολή των οδών Τριπτόλεμου και Περσεφόνης, μπροστά σε γνωστό εστιατόριο-μπαρ. Την ώρα εκείνη....
η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο αφού είναι γεμάτη με μπαρ και νυχτερινά κέντρα.


Οι περίοικοι αλλά και κάποιοι θαμώνες των γύρω καταστημάτων πετάχτηκαν στο δρόμο, είδαν δυο άνδρες πεσμένους στο έδαφος.


Οι δυο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, ήταν πεσμένοι μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο ένας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για τον “παρκαδόρο” του καταστήματος και έναν ακόμη εργαζόμενο στο ίδιο κατάστημα.





Οι περίοικοι μιλούν για ένα άτομο που είδαν να απομακρύνεται τρέχοντας. Μάρτυρες είπαν ότι το άτομο που είδαν ήταν μετρίου αναστήματος. Άλλες πληροφορίες θέλουν κάποιο μάρτυρα να λέει ότι πλησίασε τους δύο άνδρες και τους πυροβόλησε πολλές φορές εν ψυχρώ από κοντινή απόσταση.


Ο ένας από τους δύο άνδρες ξεψύχησε αμέσως, ο δεύτερος κρατήθηκε στη ζωή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, όμως εξέπνευσε στη διαδρομή για το νοσοκομείο.


Τα θύματα ήταν 35 και 37 χρόνων. Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί οδηγούν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ωστόσο ακόμη οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια