ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

Όπως Βερμαχτ, Γκεστάπο, Κομαντατούρ και Λουφτβάφε...
Σήμερα πραγματοποιείται ένα "πλιάτσικο" εις βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού. Μιλάμε για μια λεηλασία άνευ προηγουμένου.
Μια αρπαγή, που όμοιά της είχε γευτεί ο ελληνικός λαός μόνον επί γερμανικής κατοχής. Υπό τ...ο πρόσχημα της ιδιωτικοποίησης και της ελεύθερης αγοράς αναγκάζουν τους Έλληνες να υποστούν μια απώλεια, η οποία μόνο με απευθείας στρατιωτική κατάκτηση....
μπορεί να συγκριθεί …Να υποστεί την απώλεια των κοινωνικών αγαθών, αλλά και την οικονομική ζημιά εξαιτίας της τεράστιας αξίας των ΔΕΚΟ που τα προσφέρουν. Οι ξένοι ιμπεριαλιστές, στηριζόμενοι στην άγνοια του ελληνικού λαού και την προδοσία των ηγεσιών του, αρπάζουν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν οι Έλληνες.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι τα δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία δήθεν δίνουν στην Ελλάδα για "βοήθεια", δεν είναι τίποτε άλλο από "χάντρες" και "καθρεφτάκια", προκειμένου ν' αρπάξουν το αμύθητης αξίας ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο …Το ίδιο κεφάλαιο, το οποίο κάποτε διεκδίκησε με τα όπλα και ο Χίτλερ. Η "σωτηρία" μας θα τους ενδιαφέρει μόνον μέχρι να μας αρπάξουν αυτά που μας ανήκουν και είναι πολύτιμα. Μόλις καταφέρουν και κάνουν τη δουλειά τους, θα μας αφήσουν στην τύχη, που περιμένει συνήθως τους τριτοκοσμικούς λαούς. Θα μας "διαγράφουν" τα χρέη, τα οποία πλέον δεν θα έχουν κανένα νόημα, γιατί απλούστατα δεν θα τους εξυπηρετούν πουθενά.

Για να το καταφέρουν αυτό, έχουν στήσει ολόκληρη "μηχανή" προπαγάνδας, προκειμένου να υποβαθμίσουν την αξία του δημοσίου κεφαλαίου και να "υπογραμμίσουν" την κακή δημόσια διαχείρισή του. Στόχος αυτών των γκεμπελίσκων είναι να επιτύχουν το δύσκολο. Να κάνουν αντιπαθή και ως εκ τούτου ανεπιθύμητη στον ελληνικό λαό αυτήν την περιουσία. Επενδύουν στην άγνοια του λαού, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσαν να μας πάρουν ό,τι πολυτιμότερο έχουμε ως περιουσία και ό,τι πιο απαραίτητο διαθέτουμε να κληροδοτήσουμε στους απογόνους μας.

Μιλάμε για άγνοια και για προσχήματα, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα εμφανίζουν. Αυτοί, μιλώντας για ιδιωτικοποίηση, μιλάνε για ξεπούλημα. Αυτοί, μιλώντας για ελεύθερη αγορά, μιλάνε για κατάκτησή της με τα δικά μας μέσα. Τα μονοπώλια της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ είναι αρνητικά μόνον όταν ανήκουν στους "τεμπέληδες" Έλληνες …Όταν ανήκουν στους Γερμανούς, είναι "ευλογημένα" και προϊόντα "εξυπνάδας". Εκβιάζοντας λοιπόν και απειλώντας τον λαό, θέλουν ν' αρπάξουν χρυσοφόρο κεφάλαιο για ένα κομμάτι "ψωμί". Μέσω ενός εξευτελισμένου και απαξιωμένου Χρηματιστηρίου Αθηνών θέλουν να γίνονται οι "αποτιμήσεις" των αξιών, τις οποίες θ' αρπάζουν με εξωχρηματιστηριακές συμφωνίες.

Ό,τι διεκδίκησαν οι Γερμανοί, αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν με τα όπλα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το διεκδικούν τώρα με διαφθορά και λεηλασία. Μιλάμε για απίθανα πράγματα …Για πράγματα, τα οποία θα δικαιολογούσαν προσφυγή της Ελλάδας στα διεθνή δικαστήρια για απρόκλητη πολεμική επίθεση από υποτιθέμενη σύμμαχο χώρα. Μιλάμε για πραγματική τραγωδία. Ό,τι δημιούργησαν οι Έλληνες μετά την καταστροφή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έρχονται οι Γερμανοί να το αρπάξουν. Αυτοί, οι οποίοι, φεύγοντας από την Ελλάδα, δεν άφησαν πέτρα πάνω στην πέτρα και ποτέ δεν αποζημίωσαν για τις καταστροφές τον ελληνικό λαό, έρχονται σήμερα κι αρπάζουν ό,τι έχτισαν οι Έλληνες πάνω στα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους.

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό καθεστώς επίθεσης από τη Γερμανία. Η Γερμανία στην πραγματικότητα διέπραξε την υπέρτατη ΥΒΡΗ εις βάρος της Ελλάδας. Δεν της επιτέθηκε καν με συμβατικό τρόπο, ώστε να της δώσει ένα στοιχειώδες δικαίωμα ν' αμυνθεί. Η Γερμανία άνοιξε την "πόρτα" της Ελλάδας με την ταπεινότητα ενός φίλου, ο οποίος, λόγω "συνεταιρισμού", ζητάει "πρόσβαση" σε υποδομές και στη συνέχεια διέπραξε τα αίσχη μέσα σ' αυτήν. Έκλεψε ό,τι υπήρχε, βίασε τους ιδιοκτήτες και απειλεί με θάνατο τα παιδιά τους …Αυτό ακριβώς έγινε.

Η Γερμανία, εκμεταλλευόμενη την πίστη του ελληνικού λαού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπήκε σαν "φίλος" στην Ελλάδα και φέρεται ως "εισβολέας". Μπήκε από ανοικτές "πόρτες" και αρπάζει και καταστρέφει ό,τι βρίσκει μέσα στην αφελή Ελλάδα, η οποία την εξέλαβε σαν "εταίρο" στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπήκε με τις εμπορικές παράγκες τύπου Lidl, Praktiker, Mediamarkt κλπ. και αφού κατάφερε και κατέστρεψε την τοπική παραγωγή, οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία, έρχεται σήμερα και τους ζητάει την ίδια την πατρίδα τους. Η γνώση των όσων προηγήθηκαν αποδεικνύει ότι η Γερμανία μπήκε στην Ελλάδα με συγκεκριμένο σχέδιο. Με απόλυτα συντονισμένες ενέργειες καταφέρνει και επωφελείται μονίμως εις βάρος της Ελλάδας.

Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα, στο οποίο θα πρέπει εμείς οι Έλληνες —αλλά και τα διεθνή δικαστήρια— να βρούμε την απάντηση. Η Γερμανία επωφελείται εξαιτίας της ανικανότητας της Ελλάδας ή μήπως εξαιτίας της προδοσίας, την οποία η ίδια μεθόδευσε; Αν μια μελλοντική "εργολαβική" Κυβέρνηση μπορέσει ν' αποδείξει ότι οι Έλληνες εκείνοι, οι οποίοι κάνουν "λάθη" εις βάρος της Ελλάδας, έχουν ειδικές σχέσεις με τη Γερμανία και τις μυστικές της υπηρεσίες, αυτό τι σημαίνει; Αν τα "λάθη" αυτά —εντελώς "συμπτωματικά"— οδηγούν με τέλειο τρόπο σε μια "κορύφωση" μιας αρνητικής κατάστασης, πώς μπορούν να αξιολογηθούν; Ως τυχαία; Η τύχη, δηλαδή, μόνον τη Γερμανία ευνοεί και κανέναν άλλον;

Τι ισχυριζόμαστε εμείς και θα πρέπει κάποια μελλοντικά διεθνή δικαστήρια να εξετάσουν; Ότι η "επίθεση" της Γερμανίας έγινε με έναν πολύ ύπουλο τρόπο. Η Γερμανία, χρησιμοποιώντας διεφθαρμένους Έλληνες προδότες, παγίδευσε την Ελλάδα. Την παγίδευσε σε έναν ιδιόμορφο οικονομικό πόλεμο, εκμεταλλευόμενη με τρόπο εγκληματικό την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλα αυτά αρχίζουν και "ξετυλίγονται" σε κοινή θέα, αν γνωρίζει κάποιος από πού να ξεκινήσει. Το "κλειδί" σε όλη αυτήν την κατάσταση είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο …Ένας "κολλητός" της ναζίστριας Μέρκελ —…Της Μέρκελ, η οποία, ως ηγέτης της Γερμανίας, επιτέθηκε στην Ελλάδα και τους Έλληνες …Της Μέρκελ, η οποία είναι η αγαπημένη της υβρίστριας του ελληνισμού και του ανθρώπινου πολιτισμού εφημερίδας Bild—. Το πρόσωπο, το οποίο αναζητούμε, είναι ένα …Είναι ο Τζόζεφ Άκερμαν. Γιατί είναι σημαντικός; Γιατί είναι ο βασικός "κόμβος" ολόκληρου του σχεδιασμού. Συνδυάζει εκείνες τις ιδιότητες, οι οποίες μας επιτρέπουν να δικαιολογήσουμε νομικά τη γερμανική "επίθεση"

ο Άκερμαν; Γιατί είναι διοικητής της Ντόιτσε Μπανκ, η οποία είναι ένας από τους κύριους τοκογλύφους, που "δάνειζαν" στην Ελλάδα, ώστε να καταναλώνει. Ταυτόχρονα είναι και αξιωματούχος της Siemens, η οποία διέφθειρε τους πάντες στην Ελλάδα, προκειμένου οι Έλληνες όχι μόνον ν' αγοράζουν πανάκριβα τα υπερτιμολογημένα προϊόντα της, αλλά και ν' αγοράζουν ακόμα και όταν αυτό ήταν "εκκωφαντικά" περιττό. Ο Άκερμαν είναι το κατά τον νόμο υπεύθυνο στέλεχος της Siemens, το οποίο "έλεγχε" τα μαύρα ταμεία της Siemens. Ο Άκερμαν, δηλαδή, ήταν αυτός, ο οποίος, ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, "αποφάσιζε" ότι οι Έλληνες θ' αγοράσουν τα πανάκριβα και περιττά προϊόντα της και ο ίδιος ήταν που ως διοικητής της Ντόιτσε Μπάνκ τούς "δάνειζε" για να το κάνουν.

Ο Άκερμαν, δηλαδή, ήταν αυτός, ο οποίος διέφθειρε Έλληνες αξιωματούχους, για να μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια σπάταλη και τεμπέλα "χαζή", η οποία διαρκώς ξόδευε …και ο ίδιος είναι, που, σαν "έξυπνος" και "τίμιος" Γερμανός, της δάνειζε. Τη σπάταλη ελληνική συμπεριφορά, δηλαδή, την οποία σήμερα καταγγέλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ των "τιμίων", την προκάλεσε ένας "τίμιος" Γερμανός …Ένας "τίμιος" Γερμανός ανάγκαζε την Ελλάδα να ξοδεύει ασύστολα και ο ίδιος ήταν αυτός, ο οποίος της έδινε —επίσης αναγκαστικά— τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων, για να τα ξοδέψει. Γίνονται αυτά τα πράγματα, χωρίς να υπάρχει εγκληματική ενέργεια;

Όχι βέβαια. Γιατί; Γιατί υπάρχει η Goldman Sachs, η οποία αποκαλύπτει το έγκλημα. Ο ρόλος αυτής της εταιρείας αποκαλύπτει ότι εξ’ αρχής υπήρχε ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός και ότι τίποτε δεν προέκυψε από τύχη. Δεν μπορούσε να γίνει τίποτε στην τύχη. Χάρη στα "μαγειρέματα" αυτής της εταιρείας ο Άκερμαν "μπούκωνε" τη "σπάταλη" Ελλάδα με νέες και πάντα ακριβότερες παραγγελίες, αλλά, επειδή ακριβώς γνώριζε ότι υπάρχει "μαγείρεμα", δεν έπρεπε να της δίνει τα χρήματα των Γερμανών. Εξαιτίας, δηλαδή, της Goldman Sachs, αύξανε τις παραγγελίες της Siemens —ως στέλεχός της— και εξαιτίας της ίδιας Goldman Sachs "ρίσκαρε" τα χρήματα των Γερμανών ως στέλεχος της Ντόιτσε Μπανκ. Η παρουσία, δηλαδή, της Goldman Sachs σε συνδυασμό με τον διπλό ρόλο του Άκερμαν αποκαλύπτουν το έγκλημα.

Έτσι αποκαλύπτεται το έγκλημα των ξένων εις βάρος της Ελλάδας. Ήταν όμως μόνοι τους; Όταν λοιπόν αυτός ο "τίμιος" Γερμανός Άκερμαν με τον συνάδερφό του τον Γερμανό υπήκοο ελληνικής καταγωγής Χριστοφοράκο, συνεργάζονται εις βάρος της Ελλάδας και μέσα στο "κόλπο" βάζουν τον "Έλληνα" πρωθυπουργό Σημίτη, μιλάμε καθαρά για προδοσία. Γιατί; Γιατί όλους αυτούς τους συνδέουν τα σκοτεινά συμφέροντα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Χριστοφοράκος ήταν γιος παλιού δωσίλογου των Ναζί. Ο Χριστοφοράκος στην εταιρεία του στην Ελλάδα είχε υπό τη "δούλεψή" του το στέλεχος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών Φόλκερ Γιούνγκ. Αυτός ο Χριστοφοράκος είναι υφιστάμενος του Άκερμαν στη Siemens. Ο Άκερμαν είναι ο "κολλητός" της Καγκελαρίου Μέρκελ, το καθεστώς της οποίας εκδήλωσε την απρόκλητη επίθεση στην Ελλάδα.

Όμως, η Μέρκελ, εκτός όλων των άλλων, ήταν και στέλεχος της Στάζι. Ποιον μας θυμίζει η διαβόητη αυτή υπηρεσία χαφιέδων; …Τον άνθρωπο, ο οποίος ξεκίνησε τη λεηλασία της Ελλάδας στο όνομα της Siemens …Τον Κόκκαλη. Για να συνοψίσουμε λοιπόν. Η Μέρκελ, με τη βοήθεια του φίλου της Άκερμαν και με τη βοήθεια Ελλήνων προδοτών, εξαπέλυσαν από κοινού την επίθεση εναντίον της Ελλάδας. Αυτή η οργανωμένη γερμανική επίθεση ξεκίνησε από τον ΟΤΕ μέσω του Κόκκαλη. Ο Κόκκαλης ήταν αυτός, που, ως "Έλληνας", άνοιξε την ελληνική "κερκόπορτα" στον ΟΤΕ, για να μπουν οι Γερμανοί. Ο Κόκκαλης, όμως, εκτός από συνάδερφος και συνεργάτης του Άκερμαν —ως άνθρωπος της Siemens—, ήταν ταυτόχρονα και συνάδερφος και συνεργάτης της Μέρκελ —ως χαφιές της Στάζι—. Κόκκαλης, Μέρκελ και Άκερμαν είναι ένα "τρίγωνο" με πανίσχυρους δεσμούς.

Στην Ελλάδα αυτή η συμμορία, που είχε "αιχμή" του δόρατος τη Siemens, έκανε δουλειές με την Κυβέρνηση του Σημίτη …Του Σημίτη, ο οποίος κατά "σύμπτωση" ήταν από εκείνους τους Έλληνες, που —ως γνωστό— ΔΕΝ πείνασαν επί ναζιστικής κατοχής στην Ελλάδα …Του Σημίτη, του οποίου ο αδερφός εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι στέλεχος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών …Του Σημίτη, ο οποίος έφτασε στην εξουσία ως εκλεκτός του γνωστού "συγκροτήματος" …Του "συγκροτήματος", που ήταν ναζιστική περιουσία πριν υπηρετήσει τη "δημοκρατία" της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα …Γιος δωσίλογου ήταν ο Λαμπράκης.

Αυτοί έφεραν τους Γερμανούς στην Ελλάδα. Αυτοί έφεραν τους "τίμιους" και "εργατικούς" στη χώρα των "απατεώνων" και των "τεμπέληδων". Αυτοί έφεραν τους "φίλους" και προμηθευτές, οι οποίοι σταδιακά έγιναν "δανειστές", στη συνέχεια άρπαγες, για να καταλήξουν δυσφημιστές του ελληνισμού παγκοσμίως. Αυτοί "μαγείρευαν" τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, για να "αυτοξεγελαστούν" από τους "τεμπέληδες" των Βαλκανίων. Αυτοί ήταν ταυτόχρονα προμηθευτές μας, χρηματοδότες μας και "μάγειροι" των στοιχείων, προκειμένου να συνεχίσουμε να προμηθευόμαστε άχρηστα υλικά και να αντλούμε τοκογλυφικά δάνεια από αυτούς. Προφανώς αυτοί οι "διεθνιστές" και "κοσμοπολίτες" Έλληνες έπαιρναν προμήθειες τόσο από τις νέες παραγγελίες όσο και από τα νέα δάνεια.

Για να μην υπάρχει περίπτωση παρεξηγήσεων και λαθών, προτείνουμε να συσταθεί μια διεθνής επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα εξετάσει από κοινού με Έλληνες νομικούς τις ελληνικές καταγγελίες, που θα φτάσουν στα διεθνή δικαστήρια …Ό,τι γίνεται πάντα με πολεμικές συρράξεις, οι οποίες οδηγούν σε πολεμικές αποζημιώσεις.

Να δημιουργηθεί διεθνής επιτροπή εμπειρογνωμόνων και να διερευνήσει από την αρχή όλες τις συμβάσεις, τις οποίες έχει υπογράψει το κράτος με τις γερμανικές εταιρείες …Όλες τις συμβάσεις προμηθειών από το 1989 και μετά …Την εποχή που έπεφτε το "τείχος" του Βερολίνου και απελευθέρωνε "τρωκτικά", τα οποία προφανώς "τρύπωσαν" στην ελληνική "αυλή" και πρέπει σήμερα να εντοπίσουμε. Να ελεγχθούν οι τιμές αυτών των προμηθειών και να συγκριθούν με αντίστοιχες άλλων "αδερφών" χωρών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και άλλων χωρών εκτός αυτής. Να ελεγχθούν τα πόθεν έσχες όλων των Ελλήνων αξιωματούχων, οι οποίοι "υπέγραφαν" αυτές τις συμβάσεις. Να ελεγχθούν όλοι οι "κουφοί" υπουργοί, οι οποίοι πρώτα "υπέγραφαν" και μετά "χόρευαν" με τα αφεντικά τους. Να ελεγχθούν όλοι οι "κοσμοπολίτες" της διαφθοράς.

Μέχρι ν' αποφανθεί η διεθνής δικαιοσύνη για το νέο γερμανικό έγκλημα, ο ευρωπαϊκός λαός θα πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται σαν αγαθό θύμα και να πάρει θέση άμυνας. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε έναν ιδιόμορφο "πόλεμο" με τη Γερμανία …Έναν πόλεμο οικονομικό, του οποίου όμως οι συνέπειες μπορεί να είναι βαρύτερες και μονιμότερες ακόμα και από αυτές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. "Θέσεις μάχης" σημαίνει ολοκληρωτική άρνηση "συνεργασίας" με τον εχθρό …Πλήρες και απόλυτο μποϊκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων… Πλήρες και απόλυτο μποϊκοτάζ όλων των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία διατηρούν οι Γερμανοί στην Ευρώπη. Lidl, Praktiker, Saturn, Aldy, Mediamarkt κλπ., θα πρέπει για τους σύγχρονους Ευρωπαίους να είναι ό,τι ήταν για τους πατέρες τους όροι όπως Βερμαχτ, Γκεστάπο, Κομαντατούρ και Λουφτβάφε.

ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! - DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια