Ο μικρός Χίτλερ της Πάρου…

Πολιτική Γνώμη
Γιάννης Ραγκούσης. Ιδιοκτήτης ταχυφαγείου, πρώην Δημαρχάκος, Υπουργός μεταφορών κατά δήλωση του απερχόμενου Πρωθυπουργού.
Θρασύτατος κυβερνητικός υπάλληλος, μονίμως διορισμένος Βουλευτής και Υπουργός, από κηπουρός....
και αυλικός του απερχόμενου Πρωθυπουργού, προσπαθεί να γίνει δικτατορίσκος. Νομίζοντας ότι είναι Πάπας αποφάσισε και διάταξη την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξιτζήδων.
Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης. Θα ασχοληθώ όμως με τη νοοτροπία του μικρού Χίτλερ της Πάρου και νυν Υπουργού μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση.
Μετά την αιφνίδια απόφαση του μικρού Χίτλερ της Πάρου που ανέτρεψε τη συμφωνία ταξιτζήδων και υπουργείου μεταφορών είδαμε όλοι τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί.
Σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαν μαζί του, ο ιδιοκτήτης ταχυφαγείου Υπουργός τους είπε ότι: «Η απόφαση ήταν της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας, όπως θα μπορούσε να είναι και οποιουδήποτε άλλου Υπουργού στο πλαίσιο των περιθωρίων που έχει από το σύνταγμα και το νόμο, να χειρίζεται κάποια θέματα όπως νομίζει. Αλλά εδώ, έφτασε το θέμα την υπογραφή μου να την βάλω εγώ, ο οποίος έχω άλλη άποψη, και δεύτερον δεν έχω μια κυβερνητική απόφαση να με δεσμεύει, μια συλλογική κυβερνητική απόφαση, για το αντίθετο μάλιστα υπάρχει απόφαση».
Ακούστε απάντηση ανθρώπου που νομίζει ότι κάνει τον Υπουργό. Ήταν απόφαση της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπυοργείου!!! Λες και η κυβέρνηση άλλαξε… και λέει ο Γιαννάκης επίσης ότι αυτός έχει άλλη άποψη και άρα στα παλαιότερα των υποδημάτων του οι δεσμεύσεις του προηγούμενου υπουργού.
Αυτή είναι η Δημοκρατία της κυβέρνησης. ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ θριαμβεύει και οι «κηπουροί» του Παπανδρέου καταστρέφουν τη χώρα.
Έχω άλλη άποψη!!! και δε με ενδιαφέρει η δέσμευση του προηγούμενου υπουργού!!!
Δημαρχάκο να σου πω ένα μυστικό: οι κοινωνικές τάξεις δεν είναι οι προμηθευτές σου σε μπιφτέκια στο ταχυφαγείο σου. Όταν κάνει μια συμφωνία η κυβέρνηση είναι συμφωνία.
Βέβαια γνωρίζουμε τη δημοκρατική σου ευαισθησία, όπως συνέβη με την Κερατέα που επί τέσσερις μήνες πλάκωνες στο ξύλο με τα τάγματα ασφαλείας τους κατοίκους που αντιδρούσαν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Και ήρθε το δικαστήριο και τους δικαίωσε πανηγυρικά. Βέβαια στενοχωρήθηκαν οι κατασεκυάστριες εταιρίες και αυτό μπορεί να σε ενόχλησε Γιαννάκη…
Βλέπεις τα συμφέροντα των κατοίκων ήταν ενάντια στις εταιρείες. Όπως και σήμερα. Τα συμφέροντα των καρτέλ εξυπηρετούνται από την απόφασή σου… Τυχαίο; Να παίζεις τυχερά παιχνίδια Δημαρχάκο άμα συμβαίνει κάθε φορά από τύχη …
Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δείχνει με τον πιο ακραίο τρόπο το φασισμό της και το δόγμα της. ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ.
Βέβαια για όσους γνώριζαν το Γιαννάκη από παλιά υποψιάζονταν την πορεία του. καλός υπάλληλος, με φιλοδοξίες και με γνωριμίες. Ότι πρέπει για μεσίτης κρατικών οργανισμών.
Ένα μυστικό μόνο θα σου πω Γιαννάκη: Επειδή έρχεται η ώρα που θα ξαναφορέσεις το σκουφάκι και θα πουλάς κοτομπουκιές στο ταχυφαγείο, κάνε λίγο κράτει. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, φασισμός αλλά έχε και το νου σου…
Υ.Γ. Είναι αλήθεια όπως γράφουν μερικά μέσα ενημέρωσης ότι ο υπουργός του μνημονίου, ο Παπακωνσταντίνου, έχει οικογενειακό αυθαίρετο μέσα σε δάσος;
Είναι αλήθεια ότι η πισίνα στο σπίτι του, στη Σέριφο είναι δηλωμένη ως «υδατοσυλλέκτης»; Σιγά μην είναι και γούρνα!
Μιλάμε για τον Υπουργό περιβάλλοντος που το πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή είναι για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων!!!
«Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου» που έλεγε και η διαφήμιση.
Όλοι οι «κηπουροί» του απερχόμενου Πρωθυπουργού είναι ένας και ένας…
Υ.Γ. 2 τι θα γίνει τελικά στη σημερινή σύνοδο κορυφής;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια