Μιχελάκης: «Αρχιτέκτονας του χάους ο Ραγκούσης»


Ο Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανευθυνότητα, επανέλαβε το χαρακτηρισμό του «ανεύθυνου παρατηρητή» αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να δρομολογήσει τη μόνη λύση η οποία είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. 

Ο κ. Μιχελάκης στη δήλωσή του....

επεσήμανε πως χθες ο κ. Μόσιαλος -αναφερόμενος στο θέμα των ταξί- απέδειξε ότι εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση και άδειασε τον κ. Ραγκούση, υποσχόμενος αντ’ αυτού, "απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες", ενώ σήμερα "ο αρχιτέκτονας του χάους" όπως χαρακτηρίζει τον κ. Ραγκούση φέρνει στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ την προσωπική του βεντέτα με τον κ. Ρέππα. 

"Δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά κανενός, οφείλει, όμως, ο κ. Ραγκούσης να καταλάβει πως δεν είναι δικαίωμά του να παίζει οποιαδήποτε παιχνίδια σε βάρος της κοινωνίας, της οικονομίας και της τουριστικής μας βιομηχανίας", τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος και χαρακτήρισε αδιανόητο το να εμφανίζεται ο αρμόδιος υπουργός ανέτοιμος για συγκεκριμένες προτάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια