Με κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα Σάββατο μεσημέρι, "τιμωρεί" όσους δεν παρκάρουν στα ιδιωτικά πάρκινγκ των κλαμπ, ο "αριστερός" Δήμαρχος Μαραθώνα


Στη Νέα Μάκρη και ειδικά στο Ζούμπερι, το Σάββατο το μεσημέρι, αρκετοί ήταν αυτοί που δοκίμασαν την ευαισθησία του λαοπρόβλητου δημάρχου του Καλλικρατικού δήμου Μαραθώνα, Ιορδάνη Λουίζου, ο οποίος για να τιμωρήσει όσους πήγαν μέχρι εκεί να κάνουν το μπάνιο τους, τους φιλοδώρησε με κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας των 80 ευρώ!
Όσοι έχετε....

πάει στο Ζούμπερι για μπάνιο, στην παραλία του κλαμπ La Costa, ξέρετε φυσικά πόσος κόσμος πάει κάθε Σαββατοκύριακο εκεί για μπάνιο. Και παρκάρει, εκτός από το πάρκινγκ του κλαμπ, και στους δύο μοναδικούς δρόμους που υπάρχουν, ένας που περνά έξω από το κλαμπ αυτό και είναι παράλληλος με τη θάλασσα, και στον αμέσως επόμενο. 
Προφανώς στον Δήμαρχο δεν αρέσει το ότι αρκετοί παρκάρουν στους δρόμους κι όχι στα ιδιωτικά πάρκινγκ των κλαμπ, και για το λόγο αυτό, έχει τοποθετήσει πινακίδα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης στον δεύτερο παράλληλο δρόμο της παραλίας. Βλέπετε, έχει λύσει προφανώς όλα τα άλλα προβλήματα του δήμου του, και αποφάσισε να τιμωρήσει και τον κόσμο που ψάχνει ένα Σαββατοκύριακο να κάνει το μπάνιο του, με κλίσεις των 80 ευρώ. Και ο κύριος αυτός είναι και "Αριστερός" κατά τα άλλα...!
Η αναφορά μας στα ιδιωτικά πάρκινγκ, φυσικά και δεν έχει κανένα υπονοούμενο για τον Δήμαρχο. Αλλά είναι η λογική σκέψη κάθε ανθρώπου, όταν απαγορεύεις την στάθμευση στον μεγάλο δρόμο κοντά στην παραλία, αλλά παράλληλα δεν έχεις δημιουργήσει ως Δήμος, χώρους στάθμευσης για τους λουόμενους, τους οδηγείς να παρκάρουν στα ιδιωτικά πάρκινγκ. Σε καιρούς δε τέτοιας οικονομικής αλλά και ψυχολογικής κατάστασης του κόσμου, το να πηγαίνει κάποιος να κάνει το μπάνιο του και να βρίσκει μια κλίση των 80 ευρώ στο αυτοκίνητο του, δεν είναι και η πιο...σοφή κίνηση, "αριστερέ" κύριε Λουίζε...

http://dexiextrem.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια