Μήπως έχουμε νέο Εθνάρχη;

Όσο έχουμε πάει εμείς στον Άρη, άλλο τόσο έκανε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ο κ. Παπανδρέου. Είναι προκλητικό όμως το γεγονός ότι σε κάθε δημόσια εμφάνισή του ο κ. Παπανδρέου ο Γ΄, επαναλαμβάνει συνεχώς ότι έκανε «σκληρές διαπραγματεύσεις», προσπαθώντας να μας πείσει ότι έδωσε, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, κάποιο σκληρό διαπραγματευτικό αγώνα και νίκησε σώζοντας την Ελλάδα. Μάλιστα σε μια έπαρση αλτρουισμού, αφιέρωσε αυτή του τη «νίκη»….
 σε όλους εμάς τους εμβρόντητους «πολίτες» αυτής της χώρας.
Tαυτόχρονα όλα τα παπαγαλάκια του διασωθέντος καθεστώτος, κατ΄ εντολή των αφεντικών τους, μας πιπιλίζουν συνεχώς το μυαλό, παρουσιάζοντας τον κ. Παπανδρέου ως τον μέγα στρατηλάτη που έλειωσε στη διαπραγμάτευση για τη σωτηρία του Έθνους. Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με έναν νέο Εθνάρχη ή κάτι τέτοιο. Όρθιο το υπουργικό Συμβούλιο «εις στάσιν προσοχής» (εξουσία γαρ) χειροκροτούσε τον θριαμβευτή που επέστρεψε από τη νέα του νίκη.
Μπράβο ΠΑΣΟΚ, είσαι άπαιχτο στην προπαγάνδα.
Βέβαια όλοι εμείς εδώ στο ελεύθερο διαδίκτυο γνωρίζουμε ότι την παραμονή της Συνόδου Κορυφής, Μέρκελ και Σαρκοζί, παρουσία και του Τρισσέ συζητούσαν επί 6 ολόκληρες ώρες μόνοι τους και όταν κατέληξαν σε συμφωνία για να διασώσουν το ΕΥΡΩ φυσικά (ποια Ελλάδα;;;),  κάλεσαν απλώς τον κ. Παπανδρέου να του ανακοινώσουν εθιμοτυπικά την απόφασή τους, για την ελεγχόμενη πτώχευση, πριν την πληροφορηθεί εξευτελιστικά μέσα στη Σύνοδο. Για ποια λοιπόν διαπραγμάτευση κάνει λόγο ο κ. Παπανδρέου;
Ειπώθηκε άραγε αυτό στα ΜΜΕ;;
Ας μας πει λοιπόν δημόσια ο κ. Παπανδρέου ένα σημείο που αποφάσισαν διαφορετικά οι Μέρκελ και Σαρκοζί και αυτός δεν το δέχτηκε αλλάζοντάς το. Ένα μόνο ένα, δεν θέλουμε τίποτε άλλο. Ιδού η Ρόδος.
Φυσικά η προπαγάνδα του καθεστώτος δεν προσπαθεί να πείσει το ελεύθερο διαδίκτυο, αλλά την υπόλοιπη σε καταστολή ευρισκόμενη κοινωνία που είναι ακόμα επικοινωνιακά αιχμάλωτη, εξαρτώμενη από τα τηλεοπτικά δελτία και τα τηλεοπτικά τηλεπαράθυρα των μαϊντανών του καθεστώτος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια