Σκληρή ανακοίνωση των εργαζομένων του Μετρό για τα ΜΑΤ

Με μία σκληρή ανακοίνωση κατήγγειλαν τις χθεσινές επιθέσεις των ΜΑΤ οι εργαζόμενοι στο Μετρό την ώρα που ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι δεν «έπεσαν» χημικά στο σταθμό.

«Τα ΜΑΤ και η Αστυνομία σαν σύγχρονα Ες-Ες.... μετέτρεψαν το σταθμό του Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, τη στιγμή που στο ιατρείο περιθάλπονταν εκατοντάδες τραυματίες» τονίζουν χαρακτηριστικά σε μία οργισμένη αντίδραση για τον χθεσινό εγκλωβισμό εκατοντάδων διαδηλωτών μέσα στο σταθμό, πολλοί εκ των οποίων -όπως τονίζουν και οι ίδιοι- ήταν ήδη τραυματισμένοι.

Οι εργαζόμενοι του Μετρό που έζησαν την κατάσταση όπως οι εγκλωβισμένοι διαδηλωτές αναφέρουν στη συνέχεια πως ακόμη και συνάδελφοι τους δέχθηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ και μάλιστα αφήνουν υπονοούμενα για τη στάση της αστυνομίας: «Δυστυχώς οι συνάδελφοι μας φορούσαν τη στολή του Μετρό και όχι κουκούλες για να τύχουν της προστασίας της Αστυνομίας».

Τέλος, οι εργαζόμενοι του Μετρό σημειώνουν πως οι συνάδελφοι τους έδωσαν χθες τον καλύτερό τους εαυτό στην αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών και συγχαίρουν την υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών του Μετρό, τον Ερυθρό Σταυρό, τους εθελοντές γιατρούς, καθώς και το προσωπικό που ήταν βάρδια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια