Ηλεία: ''Μας έκλεισαν ραντεβού για να μας σκοτώσουν''-Δείτε βίντεο!

Τους έφεραν από την Φλώρινα δήθεν για να τους δώσουν τα χρήματα που τους χρωστούσαν. Όταν συναντήθηκαν όμως ακολούθησαν σκηνές εφιαλτικές...


Οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας προσπαθούν να ρίξουν φως σε μια περίεργη υπόθεση....
ξυλοδαρμού. Συγκεκριμένα, δύο άτομα από τη Φλώρινα, κατήγγειλαν πως δέχτηκαν επίθεση από 4 άτομα, που τους ξυλοκόπησαν και τους τραυμάτισαν. Ο ένας από αυτούς φέρει εμφανή σημάδια στο πρόσωπό του από χτυπήματα, και όπως καταγγέλλει έγιναν από γροθιές.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο δεύτερος άνδρας, ήρθαν από την Φλώρινα γιατί τους τηλεφώνησε συγκεκριμένο άτομο από την περιοχή της Ολυμπίας, με τον οποίον έχουν και οικονομικές διαφορές, πήγαν στο ραντεβού και αντί να συζητήσουν, δέχτηκαν επίθεση. Σύμφωνα μάλιστα με το iliapress.gr, αφού τους γρονθοκόπησαν, ένας από αυτούς τους απείλησε με καραμπίνα.

Αυτοί μόλις πρόλαβαν και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, ένα αγροτικό, και έφυγαν για να γλυτώσουν. Οι τέσσερις άντρες τους ακολούθησαν και στο άγριο κυνηγητό που ακολούθησε, προσπάθησαν, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλουν τα δύο άτομα από την Φλώρινα, να τους εμβολίσουν με το αυτοκίνητό τους.

Η άγρια καταδίωξη σταμάτησε λίγο έξω από τον Πύργο, στην οδό Αλφειού. Οι φερόμενοι ως δράστες σταμάτησαν την καταδίωξη και εξαφανίστηκαν. Στο σημείο κατέφθασαν περιπολικά  και ασθενοφόρο. Ο ένας από τους δύο, που αιμορραγούσε από το πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ενώ ο δεύτερος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για κατάθεση. Πάντως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία, που καλούνται να φωτίσουν οι αστυνομικές αρχές...

Δείτε πως περιγράφουν οι τραυματισμένοι τον εφιάλτη που έζησαν, στο βίντεο του iliapress.gr...




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια