ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Όλοι εσείς που υποτίθεται ότι μας κυβερνάτε αφού με δόλο και ψέματα (λεφτά υπάρχουν) υπεξαιρέσατε την ψήφο του λαού δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι κυβερνάτε μια Χώρα και ότι δεν παίζετε «μονόπολυ».
Δύο χρόνια μετά την έκνομη....
αναρρίχησή σας στην εξουσία δεν έχετε κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να αποδεικνύει ότι ζείτε σ αυτό τον τόπο και ότι πρέπει να πάρετε μέτρα που να αποσκοπούν στην διόρθωση της πορείας της κατρακύλας που έχετε οδηγήσει τη Χώρα.
Μετά τη Σύνοδο Κορυφής της περασμένης εβδομάδας, τα αποτελέσματα της οποίας και οι αποφάσεις που λήφθηκαν η παράταξη που μας κυβερνά τα θεώρησε «νίκη» της Ελλάδας, (αλήθεια νίκη εναντίου ποιου,;;των Τούρκων, των πειρατών, των δυνάμεων κατοχής που εδραιώνονται δια βίου στον τόπο μας;;;), έχουν αρχίσει τα γνωστά «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης να βγαίνουν στα κανάλια και να παπαρολογούν προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες ότι με τις αποφάσεις της Συνόδου επί τέλους ακούστηκαν στεναγμοί ανακούφισης από τα ελληνικά νοικοκυριά.
Πως και γιατί ;;; Ούτε αυτοί ξέρουν. Πιστεύω δε ότι αν άκουγαν τα όσα ακούγονται από τα ελληνικά νοικοκυριά την ώρα που ξεστομίζουν οι «δοτοί» τις αρλούμπες που τους έχουν δασκαλέψει οι ανίδεοι και ανίκανοι «ινστρούχτορές» τους, σίγουρα όχι μόνο δε θα ξανάβγαιναν σε κανάλι, αλλά δε θα έβγαιναν καν από το σπίτι τους.
Τρανή απόδειξη της ανικανότητας των κυβερνώντων αποτελεί και το γεγονός ότι σήμερα (27 Ιουλίου 2010), δύο χρόνια μετά την εδραίωση της κυβέρνησης στην εξουσία, σήμερα λοιπόν ο Πρωθυπουργός έστειλε – λέει – επιστολές στους υπουργούς του για να τους προβάλει τις προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου ανά υπουργείο με χρονοδιάγραμμα ως το τέλος Αυγούστου.
Δηλαδή αν καταλαβαίνουμε σωστά μέχρι σήμερα οι Υπουργοί του δεν γνώριζαν επί δύο χρόνια τι έπρεπε να κάνουν και έπρεπε να τους το υποδείξει ο Πρωθυπουργός τους σήμερα.
Ιδιαίτερα, για το υπουργείο των οικονομικών, ως προτεραιότητες ορίζονται οι παρακάτω:
1. Θέσεις της κυβέρνησης για τον εθνικό διάλογο για το νέο φορολογικό σύστημα.
2. Σχέδιο δράσης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
3. Σχέδιο για την αναδιοργάνωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης και της προσφυγής σε outsourcing.
4. Σχέδιο δράσης για την πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων.
Δηλαδή σχεδιάζεται ένα (ακόμα) νέο φορολογικό νομοσχέδιο, απόδειξη της ανικανότητας των οικονομικών (αν)εγκεφάλων να εφαρμόσουν ΕΝΑ σταθερό φορολογικό νομοσχέδιο που να αποτελέσει βασική προϋπόθεση για την προσέλκυση επενδυτών και επενδύσεων.
Για τα 2 και 3 σχέδια, περίμεναν να περάσουν δύο χρόνια για να «σχεδιάσουν» και μάλλον ποτέ δεν θα εφαρμόσουν μηχανισμούς είσπραξης των ληξιπροθέσμων οφειλών. Το ερώτημα που γεννάται σε μας τους ανίδεους θνητούς είναι αφού περισσεύουν τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι που θα τους θέσουν σε αναγκαστική αργία πληρώνοντάς τους για να κάθονται γιατί δεν τους χρησιμοποιούν για «εισπράκτορες» των ληξιπροθέσμων παρά θα πληρώσουν εξωτερικούς συνεργάτες για τον ίδιο λόγο;;
Η τέταρτη προτεραιότητα για τη πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων υπάγεται και αυτή στο ίδιο σχόλιο, γιατί μετά από δύο χρόνια σκέφθηκαν το λαθρεμπόριο καυσίμων;; και γιατί δεν παίρνουν μέτρα για το παραεμπόριο που έχει κατακλύσει την Αθήνα και όχι μόνο, και ανθεί προκλητικά σε βάρος των χιλιάδων καταστημάτων που έχουν βάλει λουκέτα;;
Τέλος να θυμηθούμε να ρωτήσουμε: Τι θα γίνει με τις δαπάνες του Δημοσίου που δεν λένε να περιορισθούν παρά διαρκώς αυξάνονται σαν τα κεφάλια της λερναίας ύδρας;;;;
Μέχρι πότε θα επιδοτούνται αμφίβολης προσφοράς και αποτελεσματικότητας ΜΚΟ με εκατομμύρια Ευρώ για το βόλεμα ημετέρων και άλλων τινών σφουγκοκωλάριων, καθώς επίσης και να χρηματοδοτούνται δραστηριότητες σαν το χόκεϋ επί χόρτου και άλλες παραπλήσιες απλά και μόνο για να δηλώσουμε το μέγεθος της βλακείας μας, αλλά και της βλακείας των εταίρων μας που δύο χρόνια τώρα σε συσκέψεις επί συσκέψεων ψάχνουν τρόπο για την λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας και από την άλλη δεν ελέγχουν τις δαπάνες του Δημοσίου και να «ξεχέσουν» αρμοδίως τους «αρμόδιους».
Μη ξεχάσουμε να σχολιάσουμε και την εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων στα θέματα του Τουρισμού, την μοναδική λειτουργούσα βιομηχανία της Χώρας που θα μπορούσε ΑΜΕΣΑ να δώσει αποτελέσματα που βάλλεται από όλους όσους θα έπρεπε να «τα δώσουν όλα», κυβερνώμενους και κυβερνώντες που κάνουν ότι μπορούν για να τον σαμποτάρουν.
Σ αυτή την «παραπληγική» οικονομική και πολιτική κατάσταση που έχει περιέλθει η Χώρα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση η περίπτωση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ιωάννη Σακκά που παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του, με δηλώσεις που αποτέλεσαν γροθιά στο στομάχι της κυβέρνησης του κατοχικού Μνημονίου αλλά και συγκεκριμένων υπουργών της εκτελεστικής εξουσίας, που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και ενδεχομένως να έχουν υποπέσει σε σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες.
Ο κ. Σακκάς, μιλώντας στη «δημοκρατία», κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα και την ατιμωρησία των βουλευτών κάνοντας λόγο για «κρατικά κακουργήματα» και για ωμή παραβίαση του Συντάγματος με αποτέλεσμα την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων του πολίτη. Ο πρώην -πια- εισαγγελέας κάνει αναφορά σε «πολιτικούς εγκληματίες που μένουν ατιμώρητοι και οι πολίτες πληρώνουν τις συνέπειες» αλλά και σε «δομημένα οικονομικά εγκλήματα των κυβερνώντων», τα οποία δεν ερευνήθηκαν εξαιτίας της περιβόητης βουλευτικής τους ασυλίας.
«Με την παραίτηση μου εκφράζω τη διαμαρτυρία μου για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο.
Δεν ανέχομαι εγώ να υπηρετώ την ποινική δικαιοσύνη και να διώκω το έγκλημα και να βλέπουμε το έγκλημα των πολιτικών να συγκαλύπτεται».
Μετά από όλα αυτά τι άλλο μένει σε μας να πούμε;;;;;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια