Άρχισαν τα πανηγύρια από τον παρατηρητή της συνόδου: "Διαπραγματευτήκαμε και εξασφαλίσαμε το δικαίωμα των Ελλήνων στην ελπίδα""

"Σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη", χαρακτήρισε ο ΓΑΠ τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης, τονίζοντας ότι "οι θυσίες πιάνουν τόπο" και εξασφαλίζεται "το δικαίωμα του Έλληνα και της Ελληνίδας στην ελπίδα"....
μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα να προσπαθεί να μας πείσει ότι συμμετείχε και διαπραγματεύτηκε όταν όλη η υφήλιος γελάει που χθες Μέρκελ και Σαρκοζί συμφώνησαν και σήμερα του ανακοίνωσαν τι συμφώνησαν!!!

"Διαπραγματευθήκαμε σκληρά, βάσει σχεδίου, για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα, για να μη ζήσει η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας", τόνισε σε συνέντευξη τύπου ο Έλληνας πρωθυπουργός. "Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί το μέγεθος της προσπάθειας", είπε, επισημαίνοντας τη διαφορά του τελικού κειμένου των συμπερασμάτων της συνόδου από τις αρχικές προβλέψεις [Ήθελα να 'ξερα αν υπάρχει έστω και ένας ΠΑΣΟΚος που πιστεύει ότι ο ΓΑΠ είχε συμμετοχή στην απόφαση Μέρκελ-Σαρκοζί... εκτός εαν"διαπραγμάτευση" εννοεί την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησής τους σε όλους τους που είχαν τεθεί στο μνημόνιο, ώστε να αναγκαστούν Μέρκελ-Σαρκοζί να δώσουν και 2ο πακέτο βοήθειας... αυτό ναι ήταν εξαναγκασμός σε διαπραγμάτευση].
http://dexiextrem.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια