Το κόμπλεξ του Παπαγιάννη απέναντι στην Ιακωβίδου και η αδιαφορία του Βρυώνη….

Ένας απόστρατος,  παρουσιαστής στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του extra channel 3- Αίσχος τόσοι άνεργοι δημοσιογράφοι υπάρχουν….
Ντροπή και Αίσχος λέμε με αυτά που βλέπουμε αυτήν την ώρα στο κανάλι extra3….. παρουσιαστής του δελτίου...
Γιάννης Παπαγιαννης (γνωστός και έως  johnpapajohn) απολαμβάνει.... τις καλοκαιρινές διακοπές του και.... ποιος λέτε να τον αντικαθιστά…


Ο απόστρατος Αντώνης Μυλωνάκης( λίγο η σύνταξη..λίγο ο μισθός από το κανάλι), ο οποίος ταυτόχρονο είναι και τομεαρχης εθνικής άμυνας και υποψήφιος βουλευτής με τον ΛΑΪΚΌ ΟΡΘΌΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌ
ΚΑΛΆ. Δεν υπάρχει άλλος δημοσιογράφος εκεί στο κανάλι να παρουσιάσει το δελτίο…. Δεν έχουμε τίποτε με τονΜυλωνάκη, αντιθέτως, μας είναι πολύ συμπαθής, αλλά και εμείς δεν διανοηθήκαμε ποτέ να πάμε στο στρατόπεδο που υπηρετούσε αυτός...και να παίζουμε ταγματάρχες….. 

Το greekSALAD είναι σε θέση να γνωρίζει ότι όλο αυτό,  έγινε με απαίτηση του ίδιου, του Γιάννη Παπαγιαννη, ο οποίος γνωρίζοντας την μεγάλη ανεπάρκεια του Αντώνη Μυλωνάκη στο να παρουσιάσει...

ένα δελτίο ειδήσεων τέτοιου είδους , προτίμησε στην θέση του, να αφήσει έναν αδύναμο  παρουσιαστή, ώστε να φανεί η απουσία του, παρά.... να τον αντικαταστήσει ένας/μιαδημοσιογράφος ( βλέπε Τάνια Ιακωβίδου, την οποία σήμερα ο Μυλωνάκης, καλησπέρισε έως καλεσμένη αντί για δημοσιογράφο του extra3)
 
Στον συμπαθή johnpapajohn λέμε ότι... ας μην ξεχνά ότι η επιτυχία του δελτίου του σήμερα, οφείλετε σε έναν τρελό της δημοσιογραφίας , τον Στέφανο Χίο , ο οποίος έχοντας τότε το 2005 τον Παπαγιάννη στο πλευρό ( έως πολιτικό συντάκτη) οδήγησε το Αποκαλυπτικό δελτίο σε αυτό που είναι σήμερα… Αν δεν υπήρχε ΧΙΟΣ... θα ήσουν ακόμα στο blue-sky Γιαννάκη….


Όσο για τον Αντώνη Μυλωνάκη έχουμε να πούμε… όσο και να χτυπιέται... Παπαγιάννης δεν γίνεται…. Μια ερώτηση έχουμε… ΘΑ αποκαλύψειάραγε  στο αποκαλυπτικό δελτίο... το ρόλο που είχε σε κανάλι του Β. Χρηστίδη (ναι αυτού με τα 090..)…… Για να δούμε….



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Malakeies grafete...DHLADI ENAS APOSTRATOS DEN MPOREI NA EINE KAI DHMOSIOGRAFOS?
    TOSO KOMPLEX PIA ME TOUS STRATIWTIKOUS?
    STIN SOUHDIKH BOULH YPARXOUN METAKSY ALLWN BOULEUTES POU EINE KAI....LOXAGOI,PAPADES,KTL,OTAN TELEIWSEI H BOULEUTIKH 8HTEIA TOUS KSANAPANE PISW STON STRATO,STIS EKKLHSIES,STA SXOLEIA EAN EINE DASKALOI KTL...
    STIN ELLADA EISTE OLOI PALABOI,KAXYPOPTOI,ZHLIARHDES,KAI MISHTE OTIDHPOTE EXEI NA KANEI ME STRATO ,ASTYNOMIA KTL,OTAN OMWS KINDYNEUETE TOTE OLOI TREXETE STIN ASTYNOMIA,STRATO KTL........EISTE MIA XWRA PSYXOPA8IASMENH..
    G :Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.