Η εντολή ήταν ρητή: «ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. Δημοκρατία ΤΕΛΟΣ»

Μετά τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, αλλά και εκατοντάδες ώρες συζητήσεων σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, για το τι συνέβη και το ποιος ευθύνεται. Πέρα από το γνωστό ότι ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ (είναι σαν την κόκα κόλα πάει με όλα)! υπάρχουν και μερικές ακόμη σκέψεις.
Η πιο κάτω φωτογραφία μαρτυρά....
και αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ποιες ήταν οι εντολές της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά.
Πρωταρχικός στόχος ήταν να διαλυθεί άμεσα η διαδήλωση καθώς εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατέφθαναν από κάθε γωνιά της Αττικής. Ταυτόχρονα στόχος ήταν η τρομοκράτηση, η επίδειξη ισχύος, η βάρβαρη υποταγή των πολιτών στο καθεστώς με τις φασιστικές μεθόδους των ταγμάτων ασφαλείας σε συνεργασία με παρακρατικούς και μπαχαλάκηδες ασφαλίτες.
Είναι πλέον σαφέστατο μετά από τις εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και τα παραδοσιακά μέσα ότι τα αιμοδιψή ανθρωπάρια των ταγμάτων ασφαλείας της χωροφυλακής είχαν μία και μόνο εντολή: ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. Να μη μείνει κόκαλο.
Με κάθε τρόπο διαλύστε τους, τραυματίστε τους, εξαφανίστε τους. Να τρέμουν να βγουν από τα σπίτια τους. Να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει δημοκρατία παρά μόνο κρατική βία και τρομοκρατία.
Και βέβαια οι πραιτοριανοί του Παπουτσή άλλο που δεν ήθελαν για να βγάλουν τα κανιβαλικά τους ένστικτα στη φόρα. Βλέπετε ένα μήνα τώρα δεν τους είχαν αφήσει να πλακώσουν στο ξύλο πολίτες και είχαν πάθε αμόκ ζητώντας αίμα αθώων πολιτών.
Αυτή ακριβώς η φωτογραφία δείχνει τις εντολές της κυβέρνησης στα αιμοσταγή ανθρωποειδή των ταγμάτων ασφαλείας: Φασισμός, τρομοκρατία, επίδειξη ισχύος, βάρβαρη υποταγή πολιτών. Δημοκρατία ΤΕΛΟΣ.
Βλέπετε έχει ένα στόχο ο Πρωθυπουργός και οι 154 βουλευτές του. Να ξεπουλήσουν την Ελλάδα, τη δημόσια περιουσία της, τα δημόσια αγαθά, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τη γη, τη θάλασσα και τον ουρανό. Ταυτόχρονα θέλει να δει τους Έλληνες με αλυσίδες στα πόδια να πωλούνται για δούλοι στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης.
Τέτοιο άσβεστο ΜΙΣΟΣ για τους φτωχούς που έχει ο Πρωθυπουργός και οι βουλευτές του δεν έχει υπάρξει ούτε στα πιο ακραία καθεστώτα. Τέτοια «δολοφονικό» πογκρόμ κατά πολιτών της χώρας τους και τέτοιες μαζικές «δολοφονίες» δεν έκαναν ούτε τα χειρότερα δικτατορικά καθεστώτα.
Υ.Γ. Και για να τελειώνει και αυτή η παραφιλολογία-παπαριά με την ασπίδα του ΜΑΤατζη ανάποδα και το τι σημαίνει προσέξτε τη φωτογραφία πάλι. Οι ασπίδες είναι φτιαγμένες για να τις έχουν στο αριστερό χέρι και να έχουν στο δεξί το κλομπ. Καθώς, ΔΕΞΙΟ…χειρες η συντριπτική πλειοψηφία. Ο συγκεκριμένος ΜΑΤατζής που παλεύει με το τύμπανο όμως, είναι αριστερόχειρας, οπότε έχει την ασπίδα στο δεξί χέρι για αυτό είναι ανάποδα τα γράμματα καθώς λαβή για το χέρι έχει από τη μία πλευρά…
Υ.Γ.2 το πιο κάτω σκίτσο του soter δείχνει τη μεγάλη αλήθεια, δυστυχώς τραγικά πραγματικό…

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια