Τον καταζητεί όλη η Αστυνομία και ο Μάκης Ψωμιάδης... κόβει βόλτες στο μαγαζί του εμπλεκόμενου διαιτητή Καλόπουλου στην Θεσσαλονίκη

- Ο άφαντος για την Αστυνομία Μ. Ψωμιάδης ήταν σε μαγαζί ελαστικών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
- Είναι ο μόνος από τους 15 κατηγορούμενους για τον οποίο υπάρχει ένταλμα σύλληψης και όμως κυκλοφορεί ελεύθερος
- Επισκέφθηκε την επιχείρηση του διαιτητή Καλόπουλου που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη
- Παραδόθηκε και έμεινε ελεύθερος ο Παπακώστας

Σύμφωνα με την.... εφημερίδα “Εξέδρα” ο μόνος από τους 15 κατηγορούμενους για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και δεν έχει ακόμα τεθεί στη διάθεση των Αρχών φέρεται να έκανε προχθές το βράδυ (04/07) μια βολτούλα στη Θεσσαλονίκη!
 
Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Μάκης Ψωμιάδης επισκέφτηκε την Δευτέρα (04/07) στις 20:00 το κατάστημα ελαστικών που διατηρεί ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος στη Θεσσαλονίκη.
 
Ενδιαφέρον προκαλεί το δημοσίευμα και για το γεγονός ότι ο ο Καλόπουλος είναι ένα από τα υπόλοιπα 68 άτομα στα οποία έχει ασκήσει δίωξη η Πόπη Παπανδρέου.

Μετά τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλο και τον ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Μιχάλη Νικολόπουλο ήταν η σειρά του προπονητή, Γιάννη Παπακώστα να παρουσιαστεί στον 9ο τακτικό ανακριτή.Ο Παπακώστας ανήκε στην ομάδα των πέντε που δεν είχαν συλληφθεί από την αρχική επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας και διέφευγε.

O Γιάννης Παπακώστας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 15.000 ευρώ, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και αφού απολογήθηκε στον 9ο τακτικό ανακριτή.

Στον Έλληνα προπονητή επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά την έξοδό του από τον ανακριτή ο Γιάννης Παπακώστας δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη και κανένα στοιχείο για μένα. Περιμένω στο τέλος να δικαιωθώ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια