Άνθρωποι της νύχτας πίσω από το θρίλερ της Σαλαμίνας; Στις 17.00 η κηδεία του 27χρονου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας την υπόθεση θρίλερ της δολοφονίας του 27χρονου και της εξαφάνισης της συντρόφου του από προχθές το βράδυ στην περιοχή της Φανερωμένης. 


Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα η κηδεία του άτυχου 27χρονου ο οποίος ήταν υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και από καλή οικογένεια του νησιού.

Την ίδια ώρα κορυφώνεται....
η αγωνία για την τύχη της 23χρονης φίλης του που εξακολουθεί να αγνοείται. Η κοπέλα που είναι άγαμη μητέρα ενός 3χρονου παιδιού δεν έχει δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια της και οι φίλοι της να ζουν το δικό τους γολγοθά.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται όπως μας είπε ο δήμαρχος του νησιού προς πάσα κατεύθυνση και εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται ακομη και άνθρωποι της νύχτας πίσω από το θρίλερ, καθώς στο παρελθόν ο 27χρονος εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο και η 23χρονη σε ταβερνα - μπαρ του νησιού. Η έμμεση σχέση του ζευγαριού μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα μπορεί όμως να είναι και το κλειδί που θα οδηγήσει στην εξυχνίαση αυτού του μυστηρίου.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής "η φιλήσυχη κοινωνία της Σαλαμίνας είναι συγκλονισμένη καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εξυχνίαση του εγκλήματος. Τα παιδιά αυτά είχαν και κατά το παρελθόν μια σχέση μεταξύ τους. Η κοπέλα είναι άγαμη μητέρα και έχει ένα παιδί 3 ετών και ο νεαρός είναι γονος καλής οικογενείας του νησιού και υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Βέβαια κατά το παρελθόν ο νεαρός εργάστηκε ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο και η κοπέλα εργαζόταν σε ταβέρνα - μπαρ, κάτι που βέβαια δεν είναι μεμπτό και επιλήψιμο. Μέχρι σήμερα τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν εξυχνιαστεί αλλά πιστεύουμε πως αυτό θα γίνει σύντομα από την αστυνομία η οποία με πολύ φειδώ χειρίζεται το θέμα. Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα θα γίνει η κηδεια του νεαρού".

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ

Με αφορμή τη δολοφονία του 27χρονου ο δήμαρχος του νησιού κατήγγειλε στο Νewsit "παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις μου και την επίσκεψή μου στον αρμόδιο υφυπουργό κύριο Όθωνα και φυσικά σε όλους τους εκπροσώπους της Αστυνομίας, είχα καταθέσει με αγωνία ότι η Σαλαμίνα πλημμελώς αστυνομεύεται. Είναι ένα νησί που το καλοκαίρι ξεπερνά τα 250.000 άτομα, κάτοικοι και επισκέπτες μαζί. Από τα 4 περιπολικά που έχει το τμήμα τα 3 είναι χαλασμενα. Ενα περιπολικό αστυνομεύει όλο το νησί. Και μαλιστά να σας πω το πιο εξωφρενικό. Προκειμένου να τροφοδοτηθεί αυτο το όχημα με καύσιμα πηγαίνει στη Λ.Συγγρού από τη Σαλαμίνα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η ελλειπής αστυνόμευση και ο κακός εξοπλισμός συμποσούμενα έχουν μετατρέψει την Σαλαμίνα σε ενα απο τα καλύτερα καταφύγια για την παραβατικότητα. Πιστεύω, με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο νησί μας γιατι τα τελευταία υπάρχει κορύφωση της παραβατικότητας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια