Τα σέξι κορίτσια της φετινής TV που θέλουμε να ξαναδούμε

Τα σέξι κορίτσια της φετινής TV που θέλουμε να ξαναδούμε
Μας έπιασαν το μάτι από την πρώτη στιγμή που τις είδαμε on air να παρουσιάζουν, παίζουν, χορεύουν ή τραγουδάνε. Επειδή ακριβώς τις πιστεύουμε, θέλουμε και να τις αναδείξουμε τηλεοπτικά. Με τον σωστό τρόπο....

Κίνηση 1η: Γράψτε το sequel της Αναστασίας για την Ευγενία Δημητροπούλου (Νησί): Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η τηλεόραση σε χρειάζεται. Νισάφι πια με τις επαναλήψεις του Λόγω Τιμής. Αυτό που θέλουμε, αυτό που απαιτούμε, αυτό που χρειαζόμαστε είναι το sequel της Αναστασίας με πρωταγωνίστρια την Αννούλα από το νησί. Η τελειόφοιτος της Νομικής που δεν φοβάται τις γυμνές σκηνές –αρκεί να είναι για χάρη της Τέχνης- μας θυμίζει σε πολλά την Μυρτώ Αλικάκη. Είναι και οι δυο σοβαρές ηθοποιοί που δεν γουστάρουν με τίποτα να τυποποιηθούν ως sex symbols, έστω και της πιο αρτιστικ, Καρυοφιλιοκαραμπετικής λογικής. Οπότε, ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα. Πριν η Ευγενία αποφασίσει να το ρίξει εντελώς στο έντεχνο. Στο εν τω μεταξύ, οι φαν της μπορούν να την απολαύσουν ξανά, σε όλο το γυμνό –αλλά ταυτόχρονα εύθραστο- μεγαλείο της, στo trailer του Τρεις Στιγμές, στο οποίο πρωταγωνιστεί

Tip με νόημα: To sequel της Αναστασίας (το οποίο, βεβαίως βεβαίως, οφείλει να έχει και κάποια λεσβιακή υπο-πλοκή) μπορεί να αποτελεί ιδανική πινακοθήκη και για τις υπόλοιπες ανερχόμενες ηθοποιούς που ξεχωρίσαμε, όπως την <κακιά> Αθηνά Οικονομάκου (Η Ζωή της Άλλης), την υποτιμημένη Αλεξάνδρα Ούστα (Τα μυστικά της Εδέμ), την γατομάτα Κατερίνα Μισιχρόνη (η τυφλή από το Νησί) και την ανερχόμενη Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Η γενιά των 592 ευρώ).



Κίνηση 2η: Προσλάβετε την Λυδία Παπαιωάννου (Just the 2 of us) ως κορίτσι του θέμου στο ΟΛΑ 12

Ένα ντεκολτέ που μιλάει, δεν είναι πλέον αρκετό για να μας κάνει να κάτσουμε και να παρακολουθήσουμε τις –όχι πάντα ενδιαφέρουσες- συνεντεύξεις, ανάμεσα στα φανταστικά βιντεάκια του Περρή. Όλο αυτό θα άλλαζε με την παρουσία της Λυδίας, μιας εγκληματικά έξυπνης μελαχρινής που γεννήθηκε με την ικανότητα όχι απλά να μιλάει με ταχύτητα πυροβόλου, αλλά να φτιάχνει και τις δικές τις λέξεις (που θα κόμπλαραν εντυπωσιακά αστεία τους πιο mainstream από τους καλεσμένους). Και για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, το ότι η Λυδία επιλέγει να κάνει καριέρα χωρίς να τονίζει το μποτιτσελικά τέλειο στήθος της, δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει και αυτό το όπλο στην φαρέτρα της.

Tip με νόημα. Για extra εκκωφαντικό hipster θόρυβο (και αν το επιτρέπει το budget) μπορείτε να προσθέτετε μια καρέκλα στο πάνελ και για την Μαίρη Συνατσάκη, έτερη αποκάλυψη της χρονιάς, με την οποία η Λυδία μοιράζεται κάποια κοινά χαρακτηριστικά (προυπηρεσία στο Mad, γρήγορη ατάκα)

Κίνηση 3η: Αντικαταστήσετε όλες τις χορεύτριες του Dancing with the stars (εκτός από την Μαρία Αντιμισάρη) και πάρτε στην θέση τους τις Ίνα Σιδέρη (Όλα), Λάουρα Νάριες (Escape, ΕΤ1) και Ναντίν Ξηντάρα (Steps).

Η Μαρία Αντιμισάρη αξίζει να υπάρχει και του χρόνου στην ζωή μας. Ακόμη και αν το γνωρίζω πολύ καλά πως δεν πρόκειται ποτέ να επαναλάβει την ημι-σέξι φωτογράφηση που έκανε πέρισυ για το Nitro. Αλλά είναι καιρός να πούμε τα πράγματα με το ονομά τους. Μαρία, χρειάζεσαι δίαιτα. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, αντί να τραβιέται όπως πέρυσι ως συμπαρουσιάστρια στο πρωινό του Ant1, καλύτερα να αφοσιωθεί στο να αποκτήσει το κορμί-λαμπάδα της πρώτης χρονιάς. Όσον αφορά τις νέες συν-δασκάλες της και οι τρεις είναι δικαίως αγαπημένες μας.



-Η Ίνα Σιδέρη του Θέμου διαθέτει λιμανίσιο τσαμπουκά, τον καλύτερο κώλο στην Ελλάδα (και, αν την δεις από κοντά, εκπληκτική ομοιότητα στην Maria Menunos).

ΟΚ, μπορεί το go go dancing να μην ανήκει στους χορούς που επιτρέπονται από τους κανονισμούς του Dancing, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Σωστά, Γιάννη Λάτσιε;



-Η μπαλαρίνα Ναντίν Ξηντάρα (απολύτως σοβαρή και απολύτως αφοσιωμένη ψυχή και σώματι στην τέχνη του χορού) παραμένει ο μοναδικός λόγος να κάτσουμε να δούμε το απογοητευτικό Steps. Από τις λίγες περιπτώσεις γυναικών που, όταν την γνωρίζεις, δεν ξέρεις που να την πρωτοκοιτάξεις. Στο πρόσωπο με την γαλλική μυτούλα, τα ψηλά γυμνασμένα πόδια ή στο –στητό, αγαλματένιο- στήθος.

-Η λιλιπούτεια (ναι, είναι τόσο κοντή όσο φαντάζεσαι) ελληνογερμανίδα Λάουρα διαθέτει–και στο υπογράφω- την μεγαλύτερη φωτογένεια από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα έχει εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Με άλλα λόγια, μπροστά στο φακό, βγαίνει σαν κλώνος της Heidi Clum. Όπως μπορείς να δεις από την μια και μοναδική σέξι φωτογραφησή της που έχει κάνει για το Nitro. Για την ώρα περνάει την σοβαρή φάση της, ως συμπαρουσιάστρια στο Escape, όμως η κανονική της δουλειά είναι χορεύτρια (σ.σ. χόρεψε και στην συναυλία της Πάττι). Σημείωση. Χορεύτρια με τόσο μεγάλο, φυσικό στήθος, είναι κάτι σχεδόν ανήκουστο. Αυτό που λένε, θαύμα της φύσης.



Κίνηση 4η: Δώστε εδώ και τώρα εκπομπή γυμναστικής στην Αγγελική Ηλιάδη

Κανείς δεν αρνείται ότι η εγγονή της Καίτης Γκρέι είναι φωνάρα, αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο φέτος ήταν οι κοιλιακοί της. Σε σημείο που προτιμούσαμε να βλέπουμε τις πρόβες της (ντυμένη με φόρμα και μπουστάκι που <έσφυζε από ζωή>), παρά τα κανονικά χορευτικά, όπου ήταν ντυμένη –αναγκαστικά- λίγο σαν καρναβάλι. Για αυτό σου λέω, φίλε μου Ant1, ένα μισαωράκι κάθε πρωί στην εκπομπή των Καραμερο-Χαριτάτων, με την Αγγελική να μας δείχνει (ως άλλη Πετρουλάκη) ασκήσεις για γλουτούς, κοιλιακούς και ραχαίους, κομπλέ με τα biker τατού της, θα είχε το 40αράκι στο τσεπάκι.



Κίνηση 5η: Bάλτε την Έλενα Παπαβασιλείου να λέει το δελτίο των κωφάλωλων (κρατώντας τον ίδιο στιλίστα)

Τρεις ώρες να βλέπεις την Έλενα κάθε πρωί δεν είναι πολλές. Ειδικά όταν επικρατεί η γνώμη του στιλίστα της –και όχι η δικιά της- και φοράει κάτι λίγο που να αναδυκνύει τα ατού της (πόδια, στήθος). Τρεις ώρες όμως να την ακούς να τιτιβίζει, περί παντός επιστητού, μοιάζουν αιώνας. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχει τι να πει, ότι δεν έχει ζήσει πράγματα, αλλά ότι την κυριεύει η ανάγκη να μην αποκαλύπτει τον πραγματικό –και άκρως ενδιαφέρον- εαυτό της προς δημόσια χρήση. Εξίσου σχιζοφρενική είναι και η επιμονή της να παλεύει να μην βγαίνει (και να επιμένει να μην φωτογραφίζεται) σέξι. Οπότε, το δελτίο κωφαλάλων, είναι η δικιά της Σπιναλόγκα. Αν θεραπευτεί, εδώ είμαστε για να την αποθεώσουμε.



Κίνηση 6η: Κάντε τράμπα την Βίκυ Χατζηβασιλείου με την Αθηναίας Νέγκα (Just the 2 of us) στο Πάμε Πακέτο

Παρότι τα νουμερά της Βίκυς είναι ζηλευτά, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αφοσιωθεί στο beach volley που τόσο αγαπά. Και για όσους φοβούνται ότι μια τόσο ακραία αντικατάσταση θα μας στερήσει από το πιο δημοφιλές κομμάτι της εκπομπής, τα δάκρυα, μην ανυσηχείτε. Η ετοιμόλογος κριτής του Just the 2 of us (που -ηθελλημένα ή αθελά της- μας θυμίζει λίγο Μαλβίνα) θα φροντίσει να συνεχίσουν να ρέουν. Γιατί αν κάτι ξέρει να κάνει, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, είναι να κάνει τον κόσμο να κλάει με μια –δολοφονική σαν δεκαπεντάποντο- ατάκα.

Κίνηση 7η: Αναθέστε, επιτέλους, μια εκπομπή μαγειρικής στην Σίσσυ Χρηστίδου

Το κορίτσι πεινάει. Πάντα. Όπως μπορεί να καταλάβει όποιος έχει διαβάσει 2-3 από τα tweets της, με το φαγητό να αποτελεί το αγαπημένο της θέμα. Και, δόξα τω Θεώ, ο Alpha είναι φουλ σε εκπομπές του είδους. Ας την προσλάβει ως δοκιμαστή ο Μποτρίνι ή ας είναι μόνιμη στο cast του Κάτι ψήνεται. Άλλωστε θα τη βλέπαμε σε ότι και αν συμμετείχε. Ακόμη και στις Οικογενειακές ιστορίες. Ειδικά τώρα που, μετά από εξαντλητική δίαιτα, είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς (είτε τσουπωτή, είτε σκίνι) τα ατού της συνεχίζει να είναι το πιο εγκληματικά αισθησιακό (αλλά ταυτόχρονα κυριλέ) πρόσωπο της ελληνικής σελεμπριτο-πιάτσας. Όσον αφορά το μπούστο της, αυτό είναι κάτι σαν τις γοργόνες. Ξέρουμε ότι υπάρχει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αξιωθούμε σε αυτή την ζωή να το δούμε.

Κίνηση 8η: Μην δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά στην Ζέτα Μακρυπούλια

Ναι, είναι η πιο ωραία γυναίκα στην ελληνική επικράτεια. Ναι, δεν χορταίνεις να την βλέπεις, με ότι κόμμωση ή γελοίο αξεσουάρ αποφασίσει να βγει στο Dancing with the stars. Πες μου, όμως, ειλικρινά, ποιά είναι η τελευταία της σκηνή από ταινία ή σειρά (που δεν έχει γράψει ο Καπουτζίδης) που σου έχει καρφωθεί στον εγκέφαλο; Το Σούλα έλα Ξανά; H το Kings of Myconos; Μήπως ήρθε, η ώρα να παραδεχτούμε ότι την προτιμούμε χωρίς σενάριο, live, να ανταλλάσει μικρές, πονηρές ατάκες με τον χ Γιάννη Λάτσιο; Εκτός και αν ο Γιώργης, αποφασίσει να της ράψει ένα sur mesure κοστουμάκι. Τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Κίνηση 9η: Συνταιριάξτε την τρέλα του τσολία της Ελληνοφρένειας με την αντίστοιχη της Κατερίνας Στικούδη

Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα. Ελληνική τηλεόραση χωρίς Κατερίνα Στικούδη είναι φασολάδα χωρίς τσίλι. Με άλλα λόγια, αδιανόητη. Τώρα θα μου πεις, είναι το Mega Star η ιδανική πλατφόρμα για το ταλέντο της; Όχι απαραίτητα. Νομίζω όμως ότι μια χαρά θα ταιριάξει με το team της Ελληνοφρένειας. Είτε για να κάνει τηλεφωνικές φάρσες, είτε για να ντύνεται βοσκοπούλα και να ακολουθεί τον τσολιά στις περιπετείες του. Άλλωστε, το αψεγάδιαστο κορμί της, αποτελεί απλά προπέτασμα καπνού. Το αληθινό ατού της Κατερίνας, αυτό που εκτιμούν όσοι την ξέρουν καλά, είναι ότι δεν κολλάει πουθενά.




Κίνηση 10η: Δώστε μια 2η ευκαιρία στην Αγγελίνα Ματαλιωτάκη (Ολα 11)

Ναι, ως φετινή συμπαρουσιάστρια του Θέμου δεν έκανε το μπαμ που της αξίζει. Αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν την βοήθησε ιδίαιτερα και το make up, καθώς το προσωπό της –τέλειο δείγμα αρχαιοελληνικής ομορφιάς- χρειάζεται ειδική προσοχή για να αναδειχθεί σε όλο του το μεγαλείο. Προσωπικά, από κοντά, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που έχω δει κάποια να περνάει και να γυρίζουν ταυτόχρονα κεφάλια γυναικών, μαζί με αυτά των ανδρών. Ίσως, να πρέπει και αυτή να κάνει μια στάση στο φυτώριο του Mad ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση μπροστά στην κάμερα. Εκεί όπου σιγοψήνεται, για την ώρα, η έτερη μελαχρινή κάψα μας, η Νικολέττα Ράλλη.



Κίνηση 11η: Υποχρεώστε τους Ράδιο Αρβύλα να δεχτούν την Ευγενία Μανωλίδου ως συμπαρουσιάστρια

Η φετινή χρονιά της Ευγενίας ήταν απογοητευτική, σε όλα τα επίπεδα. Απώλεσε την κορμάρα που είχε φτιάξει λόγω περσινού Dancing with the Stars (καταραμένο Master Chef) και τσαλάλωσε το προφίλ της στην AGB με την καθημερινή της εκπομπή. Αν όμως, έδενε την μοίρα της με αυτή των Αρβύλα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους. Σκέφτεστε καλύτερη εκδοχή από την Ευγενία να προσπαθεί να αποκρούσει την πλάκα των 4, σε καθημερινή βάση; Εμείς όχι. Κάντο να συμβεί, καλέ μου Ant1.

Κίνηση 12η: Δώστε αβλεπί το δελτίο καιρού του Star στην Νάντια Μπουλέ

Το πρόβλημα της comme il faut Νάντιας είναι ότι διαθέτει ταλέντο σε πολλά πράγματα (τραγούδι, παρουσίαση, χορό). Και, βασικά, ότι πασχίζει να είναι τέλεια με οτιδήποτε καταπιαστεί. Αυτό είναι λιγάκι ψυχαναγκαστικό. Τόσο για εκείνη, όσο και για εμάς τους υπόλοιπους. Μοναδική εξαίρεση το βιντεάκι παρωδία του δελτίου καιτρού της Πετρούλας, που έκανε ως συμπαρουσιάστρια του πρωινού του Mega. Εκεί αφέθηκε, έκανε πλάκα με τον εαυτό της και ήταν απολαυστική (και, παραδόξως, φουλ σέξι). Γιατί, τότε, να μην το κάνει σε καθημερινή βάση;



Kίνηση 13η: Εμπιστευτείτε τον ρόλο της αρχι-κακιάς στο Η ζωή της Άλλης στην Τζένη Θεωνά (ή δώστε την στον Παπακαλιάτη, αυτός ξέρει)

Όταν την πρωτογνώρισα, έχασα τα λόγια μου. Από τότε, πολλά χρόνια πριν, παραμένει στο μυαλό μου ένα υβρίδιο Μακρυπούλιας και 18χρονης Ελένης Μενεγάκης. Δηλαδή, εθιστικά, αφοπλιστικά, εγκληματικά όμορφη. Η ευκολία με την οποία υποδύεται την λαική ξανθιά (Ψυχραιμία, Ποιός μας πιάνει, Λούφα και Παραλλαγή), το ακριβώς αντίθετο δηλαδή του πραγματικού της χαρακτήρα (σ.σ είναι κουλτουρίαρα, απαιτητική, τελειομανής), την είχε περιορίσει μέχρι προσφάτως σε κωμικούς ρόλους (σ.σ. με εξαίρεση το φετινό κινηματογραφικό θρίλερ Ο θάνατος που ονειρεύτηκα). Και φέτος εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας, από το πουθενά, στο απογευματινό ART@ert. Όμως το πραγματικό της σουξέ, είμαι σίγουρος πως θα το κάνει παίζοντας την (ξανθιά) κακιά. Οπουδήποτε.



Kίνηση Ματ: Τοποθετήστε την Χρίστινα Μουστάκα στην θέση της κεντρικής παρουσιάστριας όλων των δελτίων ειδήσεων του Star

O κόσμος είναι αγανακτισμένος. Πέρα από τα προφανή (κρίση, μεσοπρόθεσμο κτλ) και για την μη αξιοποίηση των προσόντων της Χριστίνας σε καθημερινή βάση. Ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύση σε αυτό είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Και ο στιλίστας του δελτίου ειδήσεων του Star. To γεγονός ότι η Χριστίνα δεν θα μπορεί να συκγρατεί το τρανταχτό γέλιο της, όταν διαβάζει κάποιο μπουρδολογική είδηση, απλά θα ενισχύσει το σουρεάλ χαρακτήρα του όλου project. 


 











men24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια