Γιατί σκοτώνουν εν ψυχρώ τον άνθρωπο;


Τ

Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύσαμε εχθές, δημιούργησε σε όλους μας την ίδια απορία. Γιατί τον σκοτώνουν οι αστυνομικοί του Πακιστάν εν ψυχρώ τον Πακιστανό;
Απάντηση δίνει ο blogger από το Πακιστάν:

"Tried to rob people and was nothing but a criminal. Wish this kind of stuff would happen more often."
"Προσπάθησε να κλέψει και δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας εγκληματίας. Εύχομαι κάτι τέτοια να γίνονται πιό συχνά" (!!!!!).
...
Eπικροτούν την εν ψυχρώ δολοφονία ενός κλέφτη από την αστυνομία. Ποιά δικαστήρια, ποιό "δικαίωμα στην ακρόαση", ποιό τεκμήριο αθωότητας και κουραφέξαλα; Αφού είναι κλέφτης, μπαμ και κάτω. Κι ας ικετεύει για τη ζωή του. "Πάντα τέτοια" είναι η απάντηση των πολιτών! Έτσι εθιζονται στην αλόγιστη βία και στην απαξίωση της ζωής και σκοτώνουν για μια κάμερα, επειδή το θύμα "φώναζε προσπαθώντας να αντισταθεί"!
...
Έτσι αντιλαμβάνονται οι μουσουλμάνοι αδερφοί μας την απόδοση του δικαίου. Χίλια χρόνια πίσω από την ουμανιστική Ευρώπη. Και το ερώτημα όλων: γιατί τέτοια πρεμούρα κάποιων, εδώ στην Ελλάδα, να "παντρέψουμε" τον πολιτισμό μας με τέτοιους "πολιτισμούς";

taxalia

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.