Τον Μ.Θεοδωράκη έδειξε ο Παπουτσής ως υποκινητή των επεισοδίων!


(σ.zouzouni. Kαι να σκεφτεί κανείς ότι αυτός ο Άνθρωπος ήταν το '73 στα επεισόδια του Πολυτεχνείου μέλος της Ε.Φ.Ε.Ε. Πόσο εύκολα πούλησες τα ιδανικά σου κ. Παπουτσή .)

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Βουλή προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί η αστυνομία έπνιξε την Αθήνα στα χημικά.


Από τη μια....
έμπλεξε το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη υπονοώντας οτι εκείνος υποκίνησε τα επεισόδια, και από την άλλη έφτασε μέχρι την.... Κερατέα λέγοντας οτι όσα είχαν γίνει με τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τον ΧΥΤΗ ήταν μια προπόνηση των ακράιων στοιχείων.

"Η Κερατέα ήταν η προπόνηση για το όποιο ενδεχόμενο είχαμε στο μέλλον. Η τακτική ήταν να διοργανώσουμε φιλειρηνικές συγκεντρώσεις, συμφιλιωνόμαστε και μετά ρίχνουμε μολότωφ, δακρυγόνα, πέτρες κλπ.", είπε χαρακτηριστικά.

'Οσο για το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας με τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ να είναι οπλισμένοι με λοστούς και να φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς, ο κ. Παπουτσής είπε οτι τηλεφώνησε σε έναν από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, διέταξε έρευνα και τελικά κατέληξε στην εκδοχή των ακροδεξιών πρωταγωνιστών: "Ηταν σε άμυνα και χρειάζονταν προστασία." 

Είπε βέβαια οτι: "Επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι συμμετείχαν και σε καταδρομικές επιχειρήσεις σε σπίτια πολιτικών η έρευνα συνεχίζεται με βοήθεια εισαγγελικών αρχών."

Ο κ.Παπουτσής πρόσθεσε επίσης: "Πολλοί επιχειρούν να χρεώσουν κουκουλοφόρους στην αστυνομία. Τι είναι αστυνομία; Οργάνωση με μυστικότητα;"

Για όσους εγκλωβίστηκαν χθες στο ΜΕΤΡΟ αυτό που βρήκε να πεί ήταν ότι εκεί μέσα κατέφυγαν "διαδηλωτές με πιο ακριβές μάσκες που χρησιμοποιεί η αστυνομία που δεν έφευγαν… Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του."

Είπε επίσης οτι κάποιοι θέλουν να υπάρξει νεκρός. "Κάνω το σταυρό μου κάθε μέρα να μην επιβεβαιωθούν όσοι λένε πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν άσπρο φανελάκι με αίμα νεκρού. Κάποιοι επιδιώκουν νεκρό, νέους ήρωες και η δημοκρατία δεν πρέπει να το επιτρέψει αυτό!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια