ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ... ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΜΟΛΙΣ 73.935 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΩΣ ΤΟ 2010! Δεν κάνουμε πλάκα!Το γράφει σε άρθρο του στην "Καθημερινή" με τίτλο "Κέντρο Αθήνας: έξι μύθοι, μία αλήθεια". Ιδού και το σχετικό απόσπασμα:...


Μύθος 1ος: Γιατί δεν στέλνουμε τους λαθρομετανάστες αμέσως πίσω;

Για να τους στείλουμε «πίσω» πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι αυτό το «πίσω». Η Τουρκία, η κύρια χώρα μέσω της οποίας καταλήγουν εδώ, δεν τους δέχεται. Από το 2002 που άρχισε η εφαρμογή του Ελληνοτουρκικού Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής, μέχρι το 2010, οι τουρκικές αρχές παρέλαβαν 2.491 αλλοδαπούς από τους 73.935 που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας μέσω της Τουρκίας. Η Ελλάδα καταβάλλει διπλωματικές προσπάθειες, για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, πάντοτε εντός του πλαισίου της Ε.Ε. Το δεύτερο σκέλος του ερωτήματος είναι γιατί δεν τους στέλνουμε στις πατρίδες τους. Εδώ υπάρχουν δύο κύριες ομάδες. Η μία αποτελείται από λαθρομετανάστες που προέρχονται από χώρες που δεν υφίστανται ως κράτη στην πραγματικότητα (π.χ. Αφγανιστάν, Σομαλία κ.λπ.) και σε σημαντικό ποσοστό δικαιούνται πολιτικό άσυλο. Οι ακροδεξιές κραυγές, όμως, έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι η παραχώρηση ασύλου σε αυτούς είναι κάτι απαράδεκτο, ενώ στην πραγματικότητα θα διευκόλυνε και την αποδημία τους για χώρες της Ευρώπης, όπου ήδη υπάρχουν συγγενείς τους.

Ναι,σωστά διαβάσατε:Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης,υβριστής των Ελλήνων και προσφάτως...διδάξας "δημοκρατία από το 1981",ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 8 ΧΡΟΝΩΝ!

Καλά ρε μεγάλε και τα υπόλοιπα εκατομμύρια που βρίσκονται στη χώρα μας,από πού ήρθαν;
Δεν ξέρουμε αν απλά έκανε λάθος.Δε νομίζουμε.Πρόκειται για άτομο εξαιρετικά επικίνδυνο,που υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη μας!
Και αυτός,ανέλαβε να βάλει...τάξη στο κέντρο της Αθήνας!



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/73935-2002-2010.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια