Είστε για το Μπέος


Να ζήσουν οι εθνοσωτήρες

Ναι ναι, τώρα τον θυμηθήκατε τον Μπέο και τα υπόλοιπα λαμόγια. Λαγωνικά είστε, καλά που υπάρχετε. Από εδώ και πέρα κάθε βράδυ θα προσεύχομαι να έχει ο Θεός καλά την ομάδα δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος. Ζώα με ρούχα το παίζετε και ήρωες.

Τόσα χρόνια ο κόσμος το.... είχε βούκινο κι εσείς κρυφό καμάρι. Δε χρειάζονταν και ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβει κανείς ότι κάποιοι έστηναν αγώνες. Ένα ζευγάρι μάτια χρειάζονταν μόνο. 2302188 βίντεο υπάρχουν που δείχνουν τα κατορθώματα παικτών-διαιτητών-εποπτών και παραγόντων. Μέχρι τώρα δηλαδή νομίζατε ότι απλά δεν το είδε ο διαιτητής, δεν το είδε ο επόπτης, ο παίκτης έπεσε αλλά μπορεί να τον βρήκε λίγο, δεν έπεσε επίτηδες. Το ηχητικό ντουκουμέντο σας μάρανε νούμερα.

Ή μήπως δεν ήταν πολλοί από εσάς που τα παίρνανε. Ή μήπως δεν ξέρατε ότι οι τύποι κυκλοφορούν με μπράβους και γεμάτα περίστροφα. Όχι μωρέ, να τώρα αυτές τις μέρες έγινε η έρευνα και ανακαλύψατε το οπλοστάσιο, τα παράνομα κουπόνια, τις λίστες με τα ονόματα. Πάντως είστε σε καλό δρόμο, σε καμιά 400αριά χρόνια, θα ανακαλύψετε και ποιοι διακινούν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια, μοιάζει τώρα σαν όνειρο, δεν έχετε κανένα απολύτως στοιχείο, είναι κάποιοι μετανάστες που τα φέρνουν, αλλά ποιος και που δεν έχετε ιδέα. Χέστες.

Άντε στο διάολο τώρα και από το πεζοδρόμιο, κυκλοφορούν κακοί

www.ramnousia.com/2011/06/blog-post_23.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια