Στην Χιλή ο Α. Πινοσέτ. Στην Ελλάδα ο….Γ. Πε ινοσέτ Παπανδρέου. Δείτε πως θα βγούμε από την κρίση


papandreoy+44.jpg

ΔΕΙΤΕ: Τις ρηξικέλευθες προτάσεις του Loutraki One που θα μας οδηγήσουν σε ταχεία ανάκαμψη χωρίς κόστος για τους πολίτες. 
Η αρχή έγινε στην Χιλή με τον Αουγκούστο Πινοσέτ. Η ιστορία δυστυχώς επιφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι στην Ελλάδα. Μετά από....
34 χρόνια δημοκρατικής (!!!!!) μεταπολίτευσης, η Ελλάδα έπεσε και πάλι στα χέρια δικτακτόρων, με επικεφαλής τον Γ. Πεινοσέτ Παπανδρέου.
Η κατευθυνόμενη κυβέρνηση του Ελληνόφωνου πρωθυπουργού με εβραϊκές ρίζες από μητέρα και πατέρα Γ. Πεινοσέτ Παπανδρέου κατάφερε το ακατόρθωτο. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και εντελώς αναίμακτα, χρησιμοποιώντας τα νέα μεγάλα όπλα της ανθρωπότητας όπως η ανθρώπινη “μάσκα” του κακομοίρη, το σπρώξιμο από τα φίλια ΜΜΕ, η προπαγάνδα τύπου “λεφτά
υπάρχουν” αφού οι “κηδεμόνες” του ΔΝΤ του τα είχαν εξασφαλίσει μέσα από μυστικές συνομιλίες (όπως αποκάλυψε ο καμαριερόπληκτος εβραιογάλλος Σ. Καν), η “δικαιολογία” τύπου Ευρώπη και υποχρέωσεις μας λόγω Ευρώ κ.α, κατάφερε να εγκαταστήσει μια σύγχρονη δικτακτορία πρότυπο.

Το Loutraki One πάντοτε πρωτοπόρο σε προτάσεις αξιοποίησης για το γενικό καλό προτείνει μια σειρά μέτρων που χωρίς κόστος για τους πολίτες μπορούν να οδηγήσουν την χώρα έξω από την κρίση.
Μέτρο 1: Προβολή και προώθηση του επιτυχούς μοντέλου προτύπου για την αναίμακτη δημιουργία δικτακτοριών.
Μέτρο 2: Συμφωνία επέκτασης του επιτυχημένου μοντέλου σε όλο τον κόσμο μέσω franchise και συμβάσεων δικαιόχρησης. Οι νέες ενδιαφερόμενες χώρες θα πληρώσουν ένα αρχικό τίμημα “joining fee” το οποίο θα μας εξασφαλίσει σημαντική ρευστότητα για το επόμενο διάστημα.
Μέτρο 3: Οι χώρες μέλη θα πληρώνουν ένα ποσοστό επί των εσόδων ως ποσοστό δικαιόχρησης “royalty fees”, το οποίο με την πλευρά του η πλευρά του Ελληνόφωνου πρωθυπουργού θα δώσει ως εγγύηση “collateral” στους δανειστές για την αποπληρωμή των δανείων και την μείσωση των spreads.
Άλλα Μέτρα: Η κυβέρνηση “Πεινοσέτ” μπορεί επιπλέον να υλοποιήσει και άλλα μέτρα, τα έσοδα των οποίων μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη και την κοινωνική πολιτική, όπως Συνεδριακός Τουρισμός με συνέδρια εκπαίδευσης στα πρότυπα συστήματα διακυβέρνησης ή με προγράμματα εκπαίδευσης προπαγάνδας και χρήσης των ΜΜΕ για την διαμόρφωση άποψης ούτως ώστε οι πολίτες να αισθάνονται όμορφα που τους βιάζουν και τους αφήνουν να πεινάνε, και άλλα καινοτόμα προγράμματα που μόνο η κυβέρνηση (;) Πεινοσέτ μπορεί να τους μάθει.
Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι μετά και από αυτήν την “χούντα” θα έρθει πάλι “μεταπολίτευση”!!! Loutraki One

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια